Futureproof

Met o.a. een keynote van Jacques van den Broek, tot maart 2022 CEO van Randstad.

Faculty Future-min

Voor relaties van Faculty of Skills

• 16:00 uur: inloop en ontvangst
  • 16.30 uur: opening door Marijn de Geus van Faculty of Skills, aansluitend keynote door Jacques van den Broek
  • 17:10 uur: eerste ronde kennissessies
  • 17:30 uur: tweede ronde kennissessies
  • 18:00 uur: borrel

Ben je erbij?

KEYNOTE

Jacques van den Broek

Randstad

Gespreksvaardigheden in werk zagen er tien jaar geleden anders uit dan nu. En ze zullen blijven bewegen. Maar waar naartoe? Grote ontwikkelingen en megatrends als digitalisering, globalisering en zoiets als massaal thuiswerken, maken dat werk anders wordt. Daarmee verandert ook waarover en op welke manier we met elkaar communiceren.

Mr. Jacques van den Broek (1960) was tot voor kort topman van Randstad en is actief voor diverse andere organisaties. In zijn rollen heeft hij een onderbouwde visie ontwikkeld over waar organisaties en banen naartoe bewegen. Als opmaat voor de discussie over de gespreksvaardigheden van de toekomst, deelt hij met ons zijn inzichten over the future of work.

Jacques van den Broek startte in 1988 bij Randstad, zat vanaf 2004 in de board, vanaf 2014 tot maart jongstleden als CEO. Hij is voorzitter van de raad van commissarissen bij cm.com en vervult daarnaast diverse andere bestuursfuncties.

Randstad is het grootste hr-concern ter wereld, heeft ruim 39.000 mensen in dienst, dagelijks 650.000 mensen aan het werk en een omzet van €25 miljard (2021). Faculty of Skills verzorgt binnen het bedrijf o.a. de training Great Conversations.

logo randstad wit

Jacques van den Broek

15-minuten sessies

Skills in the spotlights

Uit ons brede aanbod van skillstrainingen hebben we een aantal actuele thema's uitgelicht. Volg de sessies van jouw keuze.

Soft skills in klantcontact

In onze programma's over het optimaliseren van klantcontact zijn de skills overtuigingskracht en omgaan met weerstand onmisbaar. Medewerkers van ABN AMRO Detecting Financial Crime gebruiken deze vaardigheden om lastige klantgesprekken de goede kant op te draaien.

17:10 en 17:30 uur

Met Martijn Verhoef (People Development Consultant bij ABN AMRO) en Peter van der Reijden (Faculty of Skills)

Peter van der Reijden ABN AMRO

Interculturele communicatie

Een van de programma's uit de Faculty Library voor het hoger onderwijs is interculturele communicatie. Studenten aan hogeschool Windesheim volgen dat TrainTool-programma ter voorbereiding op een studieperiode in het buitenland.

17:10 en 17:30 uur

Met Jamilla ter Steege (Departmental Coordinator BMR International, Windesheim) en Wim Schellekens (Senior Consultant Educatie, Faculty of Skills)

Learning technologies

Update van de laatste trends en ontwikkelingen in learning technologies. Onder andere feedback door Artificial Intelligence, deepfake en branching roleplays.

17:10 en 17:30 uur

Met Boudewijn van der Velde (Head of Product bij Faculty of Skills)

Behind the scenes

Camera loopt! Krijg een exclusief inkijkje in de studio van Faculty of Skills. Ervaar hoe onze online video-rollenspellen worden opgenomen en neem zelf plaats voor of achter de camera.

17:10 en 17:30 uur

Met o.a. Renée Foppele (Productieleider bij Faculty of Skills)

Leuk als je komt!

Dinsdag 11 oktober