LT Awards blog

5 nominaties voor Learning Technologies Awards

Geschreven door Faculty of Skills | 10 september 2019

Faculty of Skills is vijf keer genomineerd voor de prestigieuze Learning Technologies Awards. Deze prijs wordt ieder jaar in Londen uitgereikt aan de beste, meest innovatieve en succesvolle projecten en organisaties in learning en development. We zijn genomineerd in vier verschillende categorieën, waaronder Learning organisation of the year. 

De jury heeft de volgende projecten beloond met een plaats op de shortlist:

Best learning technologies project: Aon

aon 200x100 midden

Voor verzekeraar Aon ontwikkelden we een training om de salesvaardigheden van telefonisch adviseurs te verbeteren. Deze medewerkers waren al experts in het bieden van goede klantenservice via de telefoon, maar liepen soms verkoopkansen mis. Door het gebruik van online rollenspellen in TrainTool verbeterden adviseurs hun verkoopvaardigheden. Teamleiders leerden hoe ze 

hun teamleden kunnen coachen en gaven feedback op de resultaten in TrainTool. Het programma was een groot succes, zowel in de beoordeling van de deelnemers als in de verkoopresultaten

Best use of blended learning: Zilveren Kruis

zilveren-kruis-logo

Voor zorgverzekeraar Zilveren Kruis is het een uitdaging om elk jaar honderden nieuwe callcentermedewerkers efficiënt in te werken. Voor dit doel is een nieuw, voornamelijk online, onboarding-programma ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van dit programma is het oefenen van gespreksvaardigheden. Deelnemers gebruiken de TrainTool-software om te oefenen in online audiorollenspellen. Zowel de nieuwe medewerkers als Zilveren Kruis zijn zeer tevreden over het programma: mensen worden sneller opgeleid en zijn beter voorbereid op de dagelijkse praktijk.

Best use of blended learning: Aon

Het project dat we maakten voor Aon is ook genomineerd in de categorie Best use of blended learning. Om deelnemers te enthousiasmeren en iedereen betrokken en gemotiveerd te houden hebben we een heel blended leerprogramma ontwikkeld in het thema Klantadvies in Beweging. Het trainingsprogramma draaide helemaal om het thema sport en beweging, met bijbehorende activiteiten, beloningen en gadgets. In een uitgekiende combinatie van online oefenen en live bijeenkomsten werden adviseurs en teamleiders optimaal getraind. 

Excellence in the design of learning content: Zilveren Kruis

Een tweede nominatie voor het project met Zilveren Kruis valt in de categorie Excellence in the design of learning content. TrainTool bleek de ideale software om snel en efficiënt de gespreksvaardigheden van honderden nieuwe medewerkers op het juiste niveau te krijgen. Door de inzet van TrainTool in combinatie met de andere elementen van het onboarding-programma konden nieuwe medewerkers sneller en een stuk beter voorbereid aan hun eerste echte klantgesprekken beginnen. 

Learning organisation of the year: Faculty of Skills 

Een prachtige erkenning voor ons werk. Sinds 2012 is Faculty of Skills uitgegroeid van een Nederlandse startup naar een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Dit jaar schrijven we onze 100.000ste deelnemer in. Deelnemers volgen video rollenspellen met ongekende deelname- en afrondingspercentages. Bovenal: ze boeken meetbare vooruitgang. Klanten waarderen onze gedegen projectaanpak, snelheid en internationale schaalbaarheid. Ook de jury is overtuigd en heeft ons beloond met een nominatie in de categorie Learning organisation of the year. 

LT Awards blog

Faculty of Skills won al eerder een Learning Technologies Award voor een project samen met het Rode Kruis. 

  1. Home
  2.    |   
  3. NL
  4.    |   
  5. Blog
  6.    |   
  7. 5 nominaties voor learning technologies awards