LT 636

Faculty of Skills wint 3 Learning Technologies Awards

Geschreven door Faculty of Skills | 28 november 2019

Faculty of Skills is drie keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de prestigieuze Learning Technologies Awards. Het trainingsbureau uit Utrecht won twee gouden awards voor projecten met Zilveren Kruis en Aon, en ook nog een zilveren award. De Learning Technologies Awards worden uitgereikt aan de beste, meest innovatieve en succesvolle projecten en organisaties in learning en development.

LT 636De jury heeft de volgende projecten beloond met een award:

Goud - Best learning technologies project: Aon

Voor verzekeraar Aon werd een training ontwikkeld om de salesvaardigheden van telefonisch adviseurs te verbeteren. Deze medewerkers waren al experts in het bieden van goede klantenservice via de telefoon, maar liepen soms verkoopkansen mis. Door het gebruik van online rollenspellen in TrainTool verbeterden adviseurs hun verkoopvaardigheden. Teamleiders leerden hoe ze hun teamleden kunnen coachen en gaven feedback op de resultaten in TrainTool. Het programma was een groot succes, zowel in de beoordeling van de deelnemers als in de verkoopresultaten.

Uit het juryapport:

“Een indrukwekkend project dat goed onderbouwd, ontworpen en geïmplementeerd is. Een passende mix van technologie zorgt voor een persoonlijk leerprogramma dat individuele leerdoelen ondersteunt en verbetert.”

 

Goud - Best use of blended learning: Zilveren Kruis

Voor zorgverzekeraar Zilveren Kruis is het een uitdaging om elk jaar honderden nieuwe callcentermedewerkers efficiënt in te werken. Voor dit doel is een nieuw, voornamelijk online, onboarding-programma ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van dit programma is het oefenen van gespreksvaardigheden. Deelnemers gebruiken de TrainTool-software om te oefenen in online audiorollenspellen. Zowel de nieuwe medewerkers als Zilveren Kruis zijn zeer tevreden over het programma: mensen worden sneller opgeleid en zijn beter voorbereid op de dagelijkse praktijk

Uit het juryrapport:

“De jury waardeert het uitstekende niveau van gepersonaliseerd leren, met de toepassing van peer- en mentor-ondersteuning, en de overall getoonde zorg en aandacht.”

 

Zilver - Excellence in the design of learning content: Zilveren Kruis

Een tweede prijs voor het project met Zilveren Kruis valt in de categorie Excellence in the design of learning content. TrainTool bleek de ideale software om snel en efficiënt de gespreksvaardigheden van honderden nieuwe medewerkers op het juiste niveau te krijgen. Door de inzet van TrainTool in combinatie met de andere elementen van het onboarding-programma konden nieuwe medewerkers sneller en een stuk beter voorbereid aan hun eerste echte klantgesprekken beginnen.

Over Faculty of Skills

Sinds 2012 is Faculty of Skills uitgegroeid van een Nederlandse startup naar een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Grote organisaties, bedrijven, universiteiten en hogescholen zetten de software TrainTool in om communicatieve vaardigheden van medewerkers en studenten te verbeteren. In 2019 start de 100.000ste deelnemer de training. Deelnemers volgen video rollenspellen met ongekende deelname- en afrondingspercentages. Bovenal: ze boeken meetbare vooruitgang. Klanten waarderen de gedegen projectaanpak, snelheid en internationale schaalbaarheid.

Faculty of Skills was in totaal 5 keer genomineerd, waaronder ook voor Learning organisation of the year. Enkele jaren geleden won het bedrijf al een Learning Technologies Award voor een project samen met het Rode Kruis.

  1. Home
  2.    |   
  3. NL
  4.    |   
  5. Blog
  6.    |   
  7. Faculty of skills wint learning technologies awards