Hoogste tevredenheid ooit gemeten bij TrainTool-programma’s

Geschreven door Henrieke Graven | 27 juli 2020

Van de deelnemers aan een TrainTool-programma in het tweede kwartaal van dit jaar heeft meer dan 94% aangegeven tevreden te zijn daarover. Die deelnemers gaven een rapportcijfer 6 of hoger. Dit is het hoogste percentage tevreden deelnemers ooit gemeten bij Faculty of Skills. 

Tevredenheid TrainToolDe resultaten zijn gebaseerd op de reviews van 886 deelnemers in het tweede kwartaal. In totaal volgden 1.377 mensen in die periode een TrainTool-programma. Studenten die TrainTool gebruiken zijn hierin niet meegenomen, het gaat om deelnemers bij commerciële en non-profit organisaties. Bijna 60% van de deelnemers die een review achterlieten gaf zelfs een 8 of hoger.

Succesvolle programma’s

Een aantal programma’s springt eruit als het gaat om positieve reviews, zoals dat voor de Nederlandse Transplantatie Stichting. Daarin kunnen medici lastige gesprekken over orgaandonatie oefenen, een mogelijkheid waar deelnemers dankbaar gebruik van maken. Ook deelnemers aan het programma van Agriterra zijn enthousiast. Consultants van Agriterra geven wereldwijd advies aan agrarisch ondernemers. In het trainingsprogramma scherpen ze daarvoor hun gespreksvaardigheden aan. 

Mening van de deelnemer telt

Hoge deelnemerstevredenheid is meer dan een schouderklopje voor de makers van de TrainTool-programma’s, het is een van de speerpunten van Faculty of Skills. Daarom worden steeds weer verbeteringen doorgevoerd om de gebruikerservaring te optimaliseren en de trainingen nog effectiever te maken. 

De feedbackrapporten die onze coaches en artificial intelligence-coach Alix maken voor de deelnemers worden altijd hoog gewaardeerd. Deelnemers van het programma van Agriterra roemen ook de telefonische feedbackgesprekken met hun persoonlijke coach, een optie die we steeds vaker inzetten. Door een update van TrainTool kunnen die gesprekken sinds kort ook direct in de agenda van de coach ingepland worden. 

Enkele reacties van deelnemers in het tweede kwartaal van 2020:

Reacties TrainTool Deelnemers

 

  1. Home
  2.    |   
  3. NL
  4.    |   
  5. Blog
  6.    |   
  7. Hoogste tevredenheid ooit gemeten bij traintool programmas