Meld je aan voor de online talk: Nooit meer naar kantoor

Wat nou als we echt nooit meer naar kantoor gaan en tot ons pensioen alleen nog maar thuiswerken? Hoe hou je dan contact met elkaar, hoe kun je nieuwe medewerkers aan je binden en welke leiderschapsskills heb je nodig? Vragen die een jaar geleden nog tot een science fiction scenario leken te behoren, maar die razendsnel relevant zijn geworden.

Nooit meer naar kantoor blog

Op dinsdag 27 oktober beantwoorden we deze en andere vragen in een online gesprek metSytse ‘Sid’ Sijbrandij. Hij is oprichter en CEO van het succesvolle IT-platform Gitlab (gewaardeerd op $ 2,3 miljard). Vanuit zijn standplaats San Francisco stuurt hij 1.300 medewerkers aan die stuk voor stuk allemaal vanuit huis werken. Daarmee staat deze Nederlander aan het roer van de grootste volledig remote werkende organisatie ter wereld. We zijn heel benieuwd hoe hij dat aanpakt en welke lessen we van hem kunnen leren. 

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden om bij deze online meeting aanwezig te zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Meld je hier aan!

Recente berichten