Online training Faculty of Skills

Per direct extra online trainingen beschikbaar

Geschreven door Faculty of Skills | 26 maart 2020

De buitengewone omstandigheden waarin we nu leven vragen razendsnelle aanpassingen van veel mensen. Professionals werken plotseling op een heel nieuwe manier samen, via nieuwe kanalen. Dat vraagt om een update van vaardigheden, die zowel in de virtuele wereld als bij live contact overeind blijven. Daarom brengt Faculty of Skills per direct een extra pakket trainingen beschikbaar waarin die vaardigheden online getraind kunnen worden. 

Online training coronaMet het aanbod kunnen learning & development specialisten teams van nieuwe digitale trainingen voorzien, maar kunnen ook individuele deelnemers vaardigheden aanscherpen. Alle trainingen zijn volledige digitaal te volgen, maar erg persoonlijk door de vele contactmomenten met trainers, acteurs en coaches. Met webinars, live online roleplays en persoonlijke coach calls zijn gevarieerde en zeer interactieve trainingsprogramma’s samengesteld. De trainingen beslaan een breed scala aan onderwerpen, zoals samenwerken en leidinggeven, klantfocus en persoonlijke effectiviteit. Denk bijvoorbeeld aan feedback geven en ontvangen, situationeel leiderschap en diverse soorten gespreksvoering.

Bekijk hier een overzicht van de beschikbare trainingen 

Koploper in online training

Faculty of Skills is koploper op het gebied van online training van vaardigheden. Sinds de oprichting in 2012 hebben al meer dan 100.000 deelnemers hun soft skills verbeterd met behulp van onze eigen software TrainTool. We hebben ervaring met de implementatie van trainingstrajecten bij complexe organisaties als Rabobank, KLM, Nederlandse Spoorwegen en het Rode Kruis. De trainingen zijn nu voor het eerst ook beschikbaar voor individuele deelnemers die trainen buiten een organisatie om.

Onderwijsinstellingen 

Ook trainen studenten van vrijwel alle universiteiten en steeds meer hogescholen in Nederland met behulp van TrainTool. Eerder stelde Faculty of Skills al 2000 TrainTool-licenties beschikbaar voor onderwijsinstellingen die vanwege de corona-uitbraak snel moeten omschakelen naar digitaal onderwijs. 

  1. Home
  2.    |   
  3. NL
  4.    |   
  5. Blog
  6.    |   
  7. Per direct extra online training beschikbaar