Probeer nu gratis het programma Topcollega!

Het online trainingsprogramma Topcollega! is tijdelijk gratis beschikbaar. Dé kans om TrainTool eens te proberen en tegelijk te werken aan je communicatieve vaardigheden als collega.

In het programma Topcollega! volg je 12 online video role plays. Ze laten situaties zien die je tegenkomt op de werkvloer, zoals collega’s aanspreken op gedrag, om hulp vragen en omgaan met feedback. In de role plays neem je je eigen reactie op op video. Vervolgens kun je de opnames bekijken en krijg je direct checks te zien over wat je wel en niet gedaan hebt. Op de achtergrond wordt dit verwerkt in een persoonlijke competentierapport dat je direct -en ook gratis- ontvangt. Je kunt het programma volgen op je smartphone of laptop.

Maak kennis met TrainTool

topcollega-blog

Het programma is de ideale manier om kennis te maken met TrainTool. Je doorloopt het hele proces van aanmelden, rollenspellen volgen en je ontvangt een resultatenrapport. Ook krijg je zo nodig reminders via e- mail om je eraan te herinneren dat er nog rollenspellen voor je klaarstaan.

Je kunt je hier inschrijven voor Topcollega! en meteen beginnen.

Probeer TrainTool nu gratis

Coaching

Wat afwijkt in dit programma is dat je in Topcollega! zelf de checkvragen ziet en beantwoordt. Meestal wordt die check gedaan door een coach, of door onze smart coach Alix die de opnames beoordeelt op basis van artificial intelligence. Wil je meer weten over hoe dat in z’n werk gaat, neem dan contact met ons op.


3dcover-trainingsgids-sq

Trainingsgids

Topcollega! is slechts een van de vele trainingen en ontwikkelprogramma’s die we aanbieden. Download de trainingsgids voor een overzicht van wat we verder allemaal doen.

Meld je hier aan!