e-learning-awards.jpg

TrainTool wint innovatieve E-learning Award

Geschreven door Marijn de Geus | 22 augustus 2016

TrainTool heeft de innovatieve E-Learning Award 2012 gewonnen! De jury schrijft in haar rapport het volgende: "TrainTool bewijst dat E-learning wel degelijk tools kan bieden voor het leren van vaardigheden."

e-learning-awards.jpg"Met Traintool oefen je online soft skills met de webcam. Het concept is krachtig door zijn eenvoud: de cursist ziet een filmpje, met een acteur en moet hier vervolgens op reageren via de webcam, of de cursist leest aan de hand van een autocue een tekst voor. De webcamopname bekijkt de cursist eerst zelf (confronterend maar wel veilig). De cursist kan het vervolgens net zo vaak opnieuw doen tot hij het resultaat goed genoeg vindt om in te sturen naar de trainer, die feedback en tips geeft", besluit de jury.

--- Hieronder vind je het eerdere bericht over de nominatie ---

Goed nieuws: we zijn genomineerd voor de Innovatieve E-Learning Award 2012! De vakjury, een mix van e-learning en HR experts in Nederland, beoordeelde alle 30 inzendingen op de mate waarin ze verrassen en inspireren (het 'wow'-effect), innovatieve technologie gebruiken en zijn gebaseerd op een didactisch model dat daadwerkelijk impact heeft. Er zijn 3 genomineerden en een presentatie volgende week zal bepalen wie de Award op 3 april mee naar huis mag nemen!

Meer weten? Lees de aankondiging op E-Learning.nl