Welke eerste indruk laat jij achter?

Het belang van eerste indrukken mag niet onderschat worden. Hoe zorg je dat je net wél die baan krijgt, die promotie of zakelijke deal? Het is belangrijk om jezelf op allerlei momenten kort en krachtig te kunnen presenteren. Op een sollicitatiegesprek, maar ook op een netwerkborrel of aan je nieuwe buren. Door jezelf op een manier te presenteren die anderen onthouden, creëer je meer kansen, zowel zakelijk als privé.

indruk_ft.jpgJe herkent het waarschijnlijk zelf ook wel: binnen enkele seconden heb je een beeld van iemand die je net ontmoet. Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien aan dat na die deels onbewuste fase de eerste 30 seconden erg belangrijk zijn in het vormen van een indruk. Nieuwe informatie wordt, vaak onbewust, ingepast in het eerste beeld. Bovendien blijkt een negatieve impressie nog moeilijker te corrigeren dan een positieve. 

Een goed begin is dus het halve werk! Wij geloven dat ieders leven leuker wordt door betere communicatie. Daarom willen we jou, jouw vrienden en collega's de mogelijkheid bieden om gratis te oefenen met de online training Personal Pitch. 

In de unieke Personal Pitch training leer je via een slimme app stap voor stap hoe je jezelf op een sprankelende manier kunt presenteren. Via de app kan je:

- onbeperkt oefenen met levensechte situaties 
- feedback krijgen van vrienden of collega’s 
- gratis personal coaching ontvangen van experts (eerste 50 deelnemers)

Hoe het werkt

  1. Schrijf je in en je ontvangt een e-mail met inloggegevens.
  2. Volg de training waar & wanneer je wil, op smartphone, tablet of PC.
  3. Oefen onbeperkt op levensechte situaties. Anytime, anywhere. Neem jezelf op, kijk terug en verbeter tot je tevreden bent.
  4. Nodig anderen uit om mee te doen en geef elkaar feedback.
  5. Ontvang gratis personal coaching (eerste 50 deelnemers).

 

Meld je hier aan!