LIVE ONLINE PERSONAL TRAINING

Effectief Communiceren

Word een ster in interpersoonlijke communicatie. Bereik je doelen door zelfverzekerd en authentiek te communiceren met anderen.

  • Leer hoe je jouw boodschap sterk overbrengt en hoe je je invloed op anderen kunt vergroten
  • Merk hoe snel je jouw doelen bereikt door anders te communiceren
  • Leer hoe je slim kunt inspelen op de communicatiestijl van de ander
  • Werk efficiënter samen met anderen

Direct inschrijven Bel voor advies

Over de training

In de training effectief communiceren leer je verschillende communicatiestijlen herkennen en erop inspelen. Door goed aan te sluiten bij de stijl van de ander kun je de koers van het gesprek beïnvloeden. Je leert je visie omzetten in resultaat door jouw boodschap krachtig te brengen. Zo zorg je ervoor dat jouw mening en ideeën worden gehoord. Ook verbetert je samenwerking met anderen. Doordat je zekerder en krachtiger communiceert is er minder ruis en werken je efficiënter en effectiever samen. 


Voor wie?

Alle HBO+ professionals die hun communicatie skills naar een hoger niveau willen brengen.

  • Looptijd: 4 weken, 2 uur per week
  • Individueel te volgen
  • Inclusief toegang app met voorbeeldvideos, realistische oefeningen en theorie
  • Inclusief uitgebreide feedback van je persoonlijke coach
  • Inclusief live online rollenspel met een acteur (uniek!)

€545,- (excl. btw)

Bel voor advies

Direct inschrijven

60 dagen niet goed, geld terug garantie

✓ Ook beschikbaar voor teams, neem contact op

Twijfels? Vragen?

Wouter WillemsenBel voor een gratis adviesgesprek met onze opleidingsadviseur Wouter Willemsen:  +31 (0)30 8906 555. We zijn bereikbaar tussen 9:00 en 17.00 op werkdagen. 

Hoe werkt het

Training Effectief Communiceren

Intake met je coach

Krijg uitgebreide persoonlijke feedback die je direct kan toepassen in de praktijk. Samen met je coach stel je vast waar je aandachtspunten liggen tijdens de training.

Oefen met realistische situaties uit de praktijk

In TrainTool staan online video roleplays voor je klaar waarmee je lastige situaties kunt oefenen. On demand, zo vaak je wil, net zo lang tot je het helemaal onder de knie hebt. Gebruik je telefoon, tablet of computer.

Online-video-roleplay
Live-online-roleplay

Live online roleplay: laat zien wat je kunt!

Je krijgt nog één keer flink tegengas van een professionele acteur. Je coach kijkt mee en geeft feedback op wat je laat zien. Deze 'oefenwedstrijd' stoomt je klaar voor de praktijk.

Stok achter de deur

Tijd om het in het echt toe te passen wat je hebt geleerd. Na twee maanden bellen we je op om te horen wat goed gaat en waar je nog kan verbeteren. Samen met je coach bespreek je een case uit jouw praktijk en krijg je tips en advies.

Soft-skills-coaching

Programma

Intake call (30 min). Kom er achter welke vaardigheden je al wel en niet laat zien.

Oefen je vaardigheden met de eerste set rollenspellen (ca. 9).

Verbreed je palet aan vaardigheden met de volgende set rollenspellen (ca. 9).

Laat zien wat je kunt in de Live Online Roleplay. Je coach geeft je uitgebreid feedback.  

Deze training voor je hele team?

Neem contact met ons op voor incompany trainingen en maatwerk

Neem contact op

Ervaringen

Meer dan 100.000 mensen van verschillende organisaties in binnen- en buitenland gingen je voor. We zijn er heel trots op dat meer dan 90% tevreden is. Een greep uit de ervaringen.

★★★★

"Handig om meerdere keren te kunnen oefenen en duidelijke uitleg van wat er wordt verwacht."

Medewerker Aon

★★★★★

Het is super om per onderdeel bezig te zijn. Zo bouw je het stap voor stap op en blijft het veel beter hangen. De theorie is niet langdradig maar lekker kort en krachtig zodat je het noodzakelijke leert."

Medewerker UWV

★★★★★

"Deze methode geeft mij een goede reflectie van hoe ik overkom, zowel verbaal als non-verbaal."

Medewerker Rabobank

★★★★

"Ik vind het fijn dat ik zo vaak kan oefenen als ik zelf wil. Ook vind ik het fijn om zelf het geluid en de beelden te kunnen bekijken."

Medewerker ABN Amro

FAQ

Wat is TrainTool?
In TrainTool kun je soft skills oefenen met behulp van online video roleplays. Je kunt gebruikmaken van de online omgeving of de gratis app voor Android en iOS. Je hebt een werkende webcam of camera op je smartphone nodig.

Wat is een online video roleplay?
In TrainTool vind je behalve leerzame instructievideo’s met uitleg ook online video roleplays. Daarin zie je een acteur op het scherm in een situatie die past bij de training. Hij speelt bijvoorbeeld een lastige klant, of een collega aan wie je feedback wil gaan geven. Als de scène afgelopen is, kun je jouw reactie opnemen met de camera. Zo speel je een online rollenspel. Het filmpje kun je terugkijken en eventueel overdoen, of je stuurt het naar je coach. Die bekijkt het en geeft aan wat je goed deed en wat je anders had kunnen doen.

Wat is een live online roleplay?
Een live online roleplay is ook een rollenspel, maar dan live, dus niet opgenomen. Je hebt daarvoor een videocall met een acteur die opnieuw een rol speelt. Vervolgens moet jij daar live op inspelen. Het is deels improvisatie dus, net als in het echte leven, maar je hebt je goed voorbereid met de online video roleplays. Je coach is ook aanwezig in het videogesprek om mee te kijken. Achteraf hoor je wat hij of zij ervan vond.

Wie wordt mijn coach?
Je krijgt een coach toegewezen bij de start van het programma. Het zijn allemaal mensen met de juiste opleiding en ervaring om jou te helpen bij de ontwikkeling van je vaardigheden. Aan het begin van het programma maak je telefonisch kennis met je coach.

Hoe lang duurt het programma?
De duur van het programma is vier weken, waarbij je ongeveer twee uur per week besteed aan het oefenen in TrainTool, de coaching in de rollenspellen. De tijdsbesteding is dus beperkt, maar je leert ontzettend veel, vooral door zo intensief te oefenen. Daardoor is dit een compacte, maar heel geconcentreerde training.


Online soft skills trainen doe je bij Faculty of Skills

Faculty of Skills is sinds de oprichting in 2012 koploper in de online training van soft skills. Het is het enige trainingsbureau waar je met behulp van slimme software online communicatieve vaardigheden écht oefent en verbetert. Onze eigen software TrainTool wordt door meer dan 100.000 mensen in binnen- en buitenland gebruikt. Grote organisaties zoals ABN AMRO, de NS, Praxis en vele universiteiten zetten deze manier van trainen in voor hun medewerker en studenten. De trainingsprogramma’s van Faculty of Skills zijn gewaardeerd met internationale prijzen, zoals de Learning Technologies Awards.