<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1673091929575320&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

grootschalige soft skills ontwikkeling 

Plan een demo

Leerovertuigingen

We ontwikkelen vanuit zes leerovertuigingen die we steeds weer bevestigd zien worden. Lees meer

Slimme software

Voor grootschalige assessment en ontwikkeling met persoonlijke leerpaden zijn online videorollenspellen onmisbaar. Lees meer 

Relevante content

Realistische content op precies het juiste moment aanbieden. Dat kan vaak alleen met maatwerk. Lees meer

Persoonlijke support

Feedback waar de deelnemer echt iets mee kan, en we zijn er ook altijd voor jou. Lees meer

Grootschalig ontwikkelen = TrainTool.

Wij bestaan om organisaties te helpen grote groepen medewerkers te assessen en ontwikkelen op het gebied van soft skills. Vooral als er sprake is van een flinke geografische spreiding of hoog verloop.

Onze manier van assesment en ontwikkelen past in veel situaties en wordt zelfs gebruikt in 1 op 1 coaching van CEO’s. Maar voor grootschalige ontwikkelvraagstukken durven we hardop te zeggen dat we de beste keuze zijn. Het rendement van onze aanpak ligt een veelvoud hoger dan dat van ieder alternatief.

 

De slimste manier.

We maken het mogelijk om duizenden medewerkers een persoonlijk leerpad te bieden dat past bij je organisatiedoelstelling. Door een diepgaand begrip van je organisatie en het vertalen van de nieuwste leerinzichten naar de slimste ‘blend’ van software, relevante content en persoonlijke begeleiding. Lees meer over:

Oh, en uiteraard bestaat de slimste manier niet. Want het kan altijd slimmer. Omdat iedere situatie uniek is, omdat er nieuwe technologie beschikbaar komt of omdat we uit onze experimenten merken dat ‘hoe we het altijd deden’ nog beter kan. Het prediken van de slimste manier - als het slimste trainingsbureau - is dan ook geen zelfvoldane borstklopperij, maar een brandende ambitie om iedere dag te leren wat het beste werkt.