<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1673091929575320&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Plan een demo

Relevante en herkenbare trainingscontent.

De theorie achter soft skills is meestal niet overdreven ingewikkeld. Het op een authentieke manier in de praktijk brengen des te meer. Daarom moet de oefensituatie zoveel mogelijk lijken op de praktijk. Wij hanteren hierbij de formule:

Relevantie * Herkenbaarheid = Acceptatie & Transfer naar de werkvloer

Relevantie bereik je door precies de juiste content op precies het juiste moment aan te bieden. Niet te veel en niet te vroeg. Dat kan er voor iedere deelnemer net anders uit zien. Het heeft weinig zin om iemand om de oren te slaan met trainingssituaties waar hij of zij de relevantie niet van inziet.

Herkenbaarheid draait om het realisme van de getrainde situaties en simulaties. De programma’s waarin men de situaties direct herkent in de praktijk, krijgen significant hogere reviews van deelnemers en maken het makkelijker om de skill toe te passen op de werkvloer.

 

Je ziet duidelijk dat casussen inhoudelijk gemaakt worden met collega's uit de business, waardoor het een feest der herkenning is.
abn amro
ABN AMRO
roadmap

Maatwerk voor de organisatie.

In 90% van de gevallen bereik je die relevantie en herkenbaarheid alleen met maatwerk. Op basis van ervaring met honderden onderwerpen voor deelnemers in allerlei sectoren, weten we precies welke stappen moeten worden genomen om een trainingsprogramma te creëren dat echt bij jouw behoeften past. In 6 tot 12 weken gaan we van eerste ontwerpsessie tot een compleet programma.

Elk programma bevat situaties die zijn opgenomen in onze eigen studio of op een specifieke locatie, zoals jullie werkomgeving. De simulaties weerspiegelen dagelijkse bezigheden van je medewerkers, waarmee de kennis van jouw organisatie wordt vertaald in specifiek gedrag. Jij hebt bovendien complete controle over je programma's en blijft de enige eigenaar, terwijl je onbeperkt toegang hebt tot de content development- en coachomgeving.

Benieuwd op welke manier we jou kunnen helpen?

Neem contact op