<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1673091929575320&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Plan een demo

Persoonlijke e-coaching

Deelnemers kunnen op een veilige manier oefeningen delen met coaches, collega’s en/of vrienden, om feedback te ontvangen.

Classroom workshops

Bij grote veranderingen is het goed om regelmatig de koppen bij elkaar te steken. Daarom faciliteren we verschillende live workshops.

Toegewijd accountteam

We laten je niet aanmodderen, maar gaan proactief aan de slag om alles uit jouw training te halen.

Deelnemersbegeleiding

Persoonlijke e-coaching van experts, peers en leidinggevenden.

Voor veel deelnemers voelen onze programma’s bijna als personal coachingstrajecten. Want hoe vaak krijg je nu echt persoonlijke feedback op jouw communicatieve vaardigheden? Via TrainTool worden deelnemers in staat gesteld op een veilige manier oefeningen te delen met coaches, collega’s en/of vrienden. Bovendien kunnen ze de ontvangen feedback direct vergelijken met hoe ze zichzelf beoordeelden. Dat maakt het leren leuker en biedt enorm veel inzicht.

Deze coach kan komen vanuit uw eigen organisatie, vanuit ons, of vanuit het bureau waar u graag mee werkt.

classroom workshop

Classroom workshops

Elkaar scherp houden en motiveren.

Soft skills oefenen en assessen kan heel goed online, dat bewijzen we al jaren. Maar in menig ontwikkelingstraject is het relevant om op enig moment de koppen bij elkaar te steken, zeker als het gaat om verregaande veranderingen voor de organisatie of het individu. Daarom faciliteren we verschillende halfdaagse workshops.

  • Kick-off om dieper in te gaan op het waarom van dit ontwikkeltraject, eventuele weerstand te achterhalen en een soepele, vrolijke start te geven.
  • Train-de-coach (voordat de deelnemers starten) om interne coaches - vaak de leidinggevenden - klaar te stomen voor hun rol
  • Intervisie (tussentijds) om in te zoomen op de persoonlijke uitdagingen en elkaar hiermee te helpen
  • Viering om het ontwikkeltraject als succes te markeren en daar gezamenlijk bij stil te staan

Toegewijd accountteam

Altijd in contact.

Iedere klant heeft een eigen accountmanager en projectmanager die proactief meedenken en altijd klaarstaan voor vragen of verbeteringen. Bovendien is onze technische supportdesk er voor jou, eventuele coaches en iedere individuele deelnemer. Ondersteund door een team van communicatie- en IT-specialisten die TrainTool constant doorontwikkelen, contacteren we je proactief over vervolgstappen en mogelijke verbeteringen.

Benieuwd op welke manier we jou kunnen helpen?

Neem contact op