<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1673091929575320&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Plan een demo

Awareness & alignment survey

Zijn je medewerkers wel gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen? En zien ze hier voldoende mogelijkheid voor? Lees meer

Online soft skills training

Hoe laat je duizenden deelnemers hun soft skills ontwikkelen? Dat kan met online met videorollenspellen. Lees meer

Online soft skills assessment

In hoeverre hebben je medewerkers bepaalde soft skills in de vingers, voor of na de training? Met een online assessment heb je altijd inzicht. Lees meer

Slimme software is een belangrijk ingredient in grootschalige ontwikkeltrajecten. Enerzijds om logistieke barrieres te overwinnen, anderzijds om iedere deelnemer een persoonlijk leerpad te bieden dat recht doet aan zijn talent.

Screen Shot 2017-10-26 at 17.39.47.png
motivatie-nl-2.png

Awareness & alignment survey

De awareness & aligment survey brengt in beeld of deelnemers gemotiveerd zijn om met een vaardigheid aan de gang te gaan en zich daar voldoende in gefaciliteerd voelen. Op basis van een statistisch onderbouwde vragenlijst wordt dit voor iedere deelnemer in beeld gebracht en vertaald naar concrete vervolgstappen. Voor de deelnemer, maar ook voor de omgeving.

Online soft skills training

Onze online trainingsoftware is gebaseerd op de bevindingen van onder anderen Kolb, Ericsson en vooral onze tienduizenden gebruikers. Goed communiceren is een kwestie van oefenen. Iedere online training is opgebouwd uit een serie videorollenspellen: een voorbereiding met voorbeelden, theorie, multiple-choice en open vragen, een korte gesprekssituatie waarop de deelnemer reageert en een zelfcheck. Die laatste helpt om te reflecteren, waarna onbeperkt opnieuw kan worden opgenomen. Een succesvolle oefening wordt gedeeld met de coach of manager en eventueel vrienden of collega’s voor feedback. 

Vaardigheden worden het best aangeleerd door ze vaker, korter en gespreid over de tijd te oefenen. Als een geïntegreerd onderdeel van het dagelijks leven. Daarom is TrainTool beschikbaar voor Apple en Android smartphones en tablets en kiest men hier vaker voor dan de computer. Lees meer

communication_strenght_scan_graph.png

Online soft skills assessment

Met onze soft skills assessment software wordt hard gemaakt of een deelnemer bepaalde vaardigheden laat zien. De combinatie van een betrouwbaar en valide beoordelingskader op het niveau van gedragingen, videorollenspellen en de expertise van de online assessoren, maakt het mogelijk harde uitspraken te doen over wat iemand laat zien. Het persoonlijk overzicht toont de eigen sterke punten en verbeterpunten en vormt zo een bevestiging van je kunnen en een trigger voor ontwikkeling.

Medewerkers kunnen dit op eigen initiatief delen met een leidinggevende, coach of HR-professional en zo als vertrekpunt gebruiken voor gesprekken over functioneren, ontwikkeling, training en doorgroei. Als manager en organisatie ontvang je een totaalrapportage met de geaggregeerde uitkomsten. We splitsen de resultaten naar subgroepen als afdeling, vestiging of functieprofiel. Lees meer

Het is goed om zo te oefenen en feedback te geven en te krijgen. Het feit dat ik kan terugkijken en zo vaak ik wil mijn oefening herhalen tot ik tevreden ben geeft ruimte en voldoening.

Student

Jezelf terugzien is leerzaam! Je komt toch anders over dan je vaak denkt. Mijn gevoel zegt me dat ik het nu onder de knie heb.

Gemeentemedewerker

Ik vond het een bijzonder goede manier om de theorie in de praktijk te brengen. Sommige zaken waren voor mij nog wat onduidelijk, maar door te oefenen werden deze inzichtelijk.

Bankmedewerker

Het is erg confronterend :), maar naarmate je meer oefeningen doet ga je steeds meer op de natuurlijke manier het gesprek aan. Daarbij leer je ook het belang van bijvoorbeeld empathie tonen.

Apotheker

Erg fijn om op deze manier te oefenen met gespreksvaardigheid. Op deze manier word je gedwongen alleen de relevante dingen te vertellen. Leuk en leerzaam!

Bankmedewerker

Ik vind het een erg leuk en effectief programma. Zeer leerrijk om concrete situaties zelf te moeten oefenen!

Student

Het is heel helpend om stap voor stap alle vragen te oefenen, terug te kunnen kijken en eventueel te verbeteren.

Bankmedewerker

Trainen is altijd goed en doen we te weinig. Met deze tool kunnen we vaker trainen, ook al is het kunstmatig. Beter zo, dan niet trainen of maar eens per jaar!

Manager

De zelfreflectie vind ik erg goed! De voorbereidingsoefeningen geven je feeling met wat te verwachten bij de volgende oefening. Ik vind het persoonlijk wel veel opnames.

Bankmedewerkster

Het is een fijne en laagdrempelige manier om te oefenen met bepaalde situaties. Daarnaast werden er handige tips gegeven en is het prettig dat je zelf kunt kiezen of je de voorbereiding doorneemt.

Student

Het is leerzaam en confronterend om jezelf zo terug te zien. De tool is efficiënt qua tijd en wat betreft het bepalen van je eigen moment.

Bankmedewerker

Goed om regelmatig bewust te zijn van hoe je communiceert naar de klant. Ook goed dat deze training een langere periode doorloopt.

Bankmedewerker

Het is allemaal duidelijk en de werkvorm is gemakkelijk. Wel zou ik het fijner vinden het ook nog toe te passen in het echt, met klasgenoten bijvoorbeeld!

Student

Het is een goede oefenmogelijkheid zonder druk, liever zou ik wel meer dialoog hebben.

Manager

Benieuwd op welke manier we jou kunnen helpen?

Neem contact op