Incompany trainingen
en maatwerk

De meest innovatieve trainingsoplossing voor grote groepen deelnemers

Plan gratis en vrijblijvend een afspraak om jullie leervraag te bespreken en we maken een advies op maat.

Laten we afspreken

Train de juiste vaardigheden

Als je wil dat mensen beter samenwerken, effectiever, met meer impact én plezier, moet je ervoor zorgen dat ze dat ook kunnen. Train bijvoorbeeld de volgende skills:

 • Teamwork
 • Leiderschap
 • Klantfocus
 • Effectief communiceren
 • Interculturele communicatie
 • Omgaan met agressie
 • Medische gespreksvoering
 • Salesvaardigheden
 • Continue dialoog
 • Overtuigend presenteren
 • Feedback geven en ontvangen

Incompany training opnieuw uitgevonden

mask

Rollenspellen niet leuk? Wel nuttig

We doen het dus toch, maar dan wel anders. Alle deelnemers krijgen toegang tot TrainTool; een online trainingsomgeving waar ze individueel kunnen oefenen met online video roleplays. Ze kunnen zo keer op keer oefenen met precies die situaties die in jullie organisatie spelen. Want een rollenspel doen voor een groep collega’s vindt niemand leuk, maar hardop oefenen wat je wil zeggen en hoe je dat gaat doen is een bewezen effectieve methode om nieuwe skills eigen te maken.

file_db

Onze coach Alix is altijd aan het werk

Ieder mens is uniek en verdient daarom persoonlijke aandacht en feedback op maat, ook als het gaat om grote groepen. Onze ervaren coaches en onze AI-coach Alix geven die feedback. Alix beluistert de opnames van de deelnemers en checkt de inhoud aan de hand van vooraf opgestelde criteria. Vervolgens schrijft hij automatisch en in real-time een feedbackrapport voor de deelnemer. Inhoudelijk, to the point en direct toepasbaar. Zo wordt training heel persoonlijk.

graph_bar_white

Resultaat onderaan de streep

Leuke trainer, mooie locatie, lekkere broodjes. Daar doen wij het niet voor en dat zou jij ook niet moeten doen. We willen dat deelnemers aan een training beginnen, die afmaken en meetbaar ander gedrag laten zien na afloop. Alleen dan ga jij het terugzien in de resultaten op je KPI’s. Dat 94% van de deelnemers aangeeft tevreden te zijn over de training en dat 60% een rapportcijfer 8 of hoger geeft is natuurlijk mooi meegenomen.

Voorbeeld: Feedback geven volgens het 4G Model

Een gezonde feedbackcultuur is essenstieel voor iedere futureproof organisatie. Dat weten ze ook bij Mundipharma en daarom gingen ze aan de slag met een training Feedback geven volgens het 4G Model.

Feedback geven volgens het 4G Model

Bewezen theorie opnieuw vormgegeven

We kennen de theoretische achtergrond en schrijven ons eigen trainingsmateriaal. Onze creatieve Content Designers maken rollenspellen die tot een feest (of zucht) van herkenning zullen leiden bij de deelnemers. De video’s nemen we in huis op met een professionele cast en crew. Je eigen projectmanager regelt het hele traject van A tot Z. Als de deelnemers technische vragen hebben kunnen ze direct terecht bij ons Support Team, op een gewoon telefoonnummer, door te mailen of te chatten.

Zo ontwerpen we jouw incompany training

Stap 1: Design

In een designsessie gaan we dieper in op jullie doelen en leerwensen. Heel belangrijk is dat er een vertegenwoordiging van de deelnemers aanwezig is bij de sessie. Zo weten we zeker dat we de juiste dingen maken.

Stap 2: Productie

Content designers maken de inhoud van de training. Ze verwerken de achterliggende gespreksmodellen op een aantrekkelijk manier en schrijven rollenspellen over herkenbare situaties. Als we kiezen voor een live-trainingsmoment wordt deze bijeenkomst grondig voorbereid.

Stap 3: Campagne

Samen ontwikkelen we een leercampagne om de deelnemers te informeren en activeren. Zo krijgt het trainingsprogramma meer achtergrond in de organisatie en blijft ons hoge participatiecijfer op peil.

Stap 4: Uitrol

Deelnemers krijgen toegang tot TrainTool en gaan aan de slag met de online video roleplays. Ze krijgen feedback van onze ervaren coaches of onze AI-coach Alix. Eventuele live-bijeenkomsten vinden plaats in deze fase, fysiek of online.

Stap 5: Evaluatie

Gedurende het hele programma houden we je op de hoogte van de voortgang en na afloop ontvang je een uitgebreid evaluatierapport dat inzicht geeft in de prestaties en ontwikkeling van de deelnemers. Natuurlijk bespreken we dat ook om er allebei van te leren.

Voor groepen en individuele deelnemers

Soms is de hele afdeling aan de beurt, soms klopt een individuele collega aan met een ontwikkelvraag. Voor veelgevraagde skills hebben we kant-en-klare trainingen ontwikkeld die zowel door teams als individuele deelnemers te volgen zijn.

Bekijk hier het complete aanbod