NL leert door

Ontwikkel nu de skills voor jouw toekomst

Zeker weten dat je kunt meedoen?

Direct inschrijven

Wat is NL leert door?

Volg een gratis training

Dit is jouw kans om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Vanuit de regeling NL leert door kunnen we jou een gratis training aanbieden. Kies hieronder een training, of vraag om advies. 

Moeite met kiezen?

Onze adviseurs geven je graag vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wat is Personal Training?

Online of blended, met vooral véél oefening en uitgebreide persoonlijke begeleiding van een professionele coach. Als je meedoet met een groep is er ook live bijeenkomst opgenomen in het programma. Deze training volg je individueel, maar niet alleen. Je wordt direct bij de start in contact gebracht met jouw persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Je begint met een telefonisch intakegesprek met hem of haar, waarin jullie samen vaststellen waar je precies aan gaat werken en hoe je dat de komende weken gaan doen.

Om je vaardigheden te ontwikkelen maak je gebruik van TrainTool. Dat is een innovatieve tool die je kunt gebruiken op je eigen laptop, smartphone of tablet. Op meerdere momenten gedurende een aantal weken ga je in video rollenspellen reageren op situaties. Je neemt jezelf op, kijkt je beelden terug en je coach geeft feedback op jouw video’s. Zo kun je echt goed oefenen met de vaardigheden.

Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden onder de knie hebt, plan je een live video roleplay in. Daarin doe via een videoverbinding live een rollenspel met een acteur. Zo kun je heel realistisch oefenen met een situatie die je lastig vindt. Dit wordt een uitdagend, maar heel leerzaam gesprek. Natuurlijk krijg je feedback, tips en adviezen van je coach. Ook bespreken jullie hoe je in de praktijk gaat oefenen.

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe vaardigheden ook echt gaat toepassen, neemt je coach na een aantal weken nog eens contact met je op om te horen hoe het gaat.

"Is de training echt gratis?"

Ja! Daarom is dit zo'n unieke kans. Je leest het uitgebreide antwoord en alles over hoe het werkt in de veelgestelde vragen.

Dit krijg je allemaal:

  • toegang tot de prijswinnende software TrainTool
  • tips en feedback van jouw persoonlijke coach
  • intake scan om je startniveau in kaart te brengen
  • online oefenen met levensechte video roleplays én een professionele acteur
  • trainen waar en wanneer je maar wil
  • veel video's over de vaardigheden die jij gaat leren

Advies of direct inschrijven

Neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies of schrijf je direct in.

Direct inschrijven