FACULTY LIBRARY OF MAATWERKPROGRAMMA'S

Educatieve instellingen die de TrainTool software of -programma's willen inzetten in hun onderwijs, kunnen kiezen uit twee opties:

Faculty Library: gebruik bestaande programma’s

  • Snel aan de slag
  • Bewezen effectief materiaal 
  • Kostenefficiënte keuze

Kies voor maatwerk

  • Sluit perfect aan op de lesstof en de context van de student
  • Laat ons het werk doen of ga zelf aan de slag
  • Altijd intensieve ondersteuning bij de implementatie

Snel aan de slag met de Faculty Library

In de Faculty Library vind je programma’s die door Faculty of Skills ontwikkeld zijn, vaak in samenwerking met een mbo, hogeschool of universiteit. De rollenspellen zijn bedacht door onze experts, aansluitend op de praktijksituaties die zijn aangegeven door de docenten. Deze programma's hebben hun nut bewezen en doordat de video's al geproduceerd zijn, is dit een kostenefficiënte keuze. Programma's zijn beperkt aan te passen. 

Faculty of Skills juicht samenwerking in het onderwijs toe en daarom bieden we ook programma’s aan die door collega-instellingen gemaakt zijn. De rollenspellen zijn bedacht en uitgevoerd door de instelling zelf. Soms zijn ook de opnames in eigen beheer gemaakt. In sommige gevallen vraagt de organisatie een vergoeding voor het mede-gebruik van het programma. 

Naar de Faculty Library

Maatwerk: laat ons het werk doen of maak je eigen programma

Als je kiest voor een maatwerkprogramma, heb je de meeste vrijheid. Jij bepaalt het onderwerp, de inhoud van de rollenspellen en de andere opties. Kies voor een maatwerkprogramma als je studenten wil laten oefenen met heel specifieke vaardigheden, of voor een opleiding die vraagt om specifieke eigen context en jargon. 

Laat ons het werk doen

Je kunt het programma door ons laten maken. Docenten en eventueel studenten bepalen het onderwerp en geven input voor realistische cases. Wij schrijven alle content en stemmen voortdurend met je af of de voorbeelden goed aansluiten bij wat je wilt trainen. Wij organiseren de opnames met een professionele cameraploeg en acteurs. Je krijgt de rollenspellen kant-en-klaar opgeleverd in TrainTool en studenten kunnen direct aan de slag. Als blijkt dat we de training kunnen opnemen in de Faculty Library, kom je in aanmerking voor korting op de productiekosten.

...of maak je eigen programma

Het is mogelijk om gebruik te maken van de TrainTool-software en toch een programma zelf te ontwikkelen. Je schrijft dan zelf de rollenspellen, regelt acteurs en organiseert de opnames. Dit kan een goede optie zijn als jullie organisatie beschikt over een professionele media-afdeling die je kan ondersteunen. Met deze optie heb je helemaal zelf in de hand hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Uiteraard word je goed door ons begeleid.

Benieuwd naar de tarieven?

Tarieven zijn opgebouwd uit kosten voor het gebruik van het programma en per deelnemer. Door TrainTool slim in te zetten in jouw organisatie, kun je in aanmerking komen voor korting op de standaardtarieven.

Bekijk hoe de tarieven zijn opgebouwd