Tarieven

Kosten voor het gebruik van TrainTool in het onderwijs zijn opgebouwd uit kosten van het programma per deelnemer, en eventuele ontwikkelkosten. De tarieven zijn afhankelijk van de omvang van het programma: small, medium of large. De omvang wordt bepaald door het aantal rollenspellen. Deze kosten geven een indicatie, we maken graag een offerte op maat voor je. 

Alle tarieven zijn excl. btw
 

TrainTool-programma's in het onderwijs

Programma's uit de Faculty Library

 
 

Faculty Library

 
Kosten per programma per student

Small

€ 25
Medium € 35,00
Large € 55
   
Ontwikkelkosten geen
 
Voor het gebruik van een training die is ontwikkeld door een collega-instelling wordt soms een vergoeding gevraagd. 
Meer over de Faculty Library

Maatwerk

 
 

Productie door Faculty of Skills

Productie door onderwijsinstelling

Small

€ 10.000 € 1.250
Medium € 15.000 € 1.500
Large € 20.000 € 2.000
     
Kosten licentie per deelnemer € 16 € 16

 

Lees meer over de verschillende opties

Korting op de tarieven

Faculty of Skills werkt met staffelkorting als je vooraf inkoopt voor grotere groepen deelnemers en/of grotere aantallen programma’s afneemt. Door samen te werken met andere opleidingen binnen je organisatie, kan de korting al snel behoorlijk oplopen. We werken samen met vrijwel alle universiteiten, de meeste hogescholen en verschillende mbo's in Nederland, dus de kans is groot dat we ook binnen jouw organisatie in gesprek zijn. We denken graag met je mee over een manier om TrainTool kostenefficiënt in te zetten. Ook delen we onze praktijkervaring als het gaat om budgetaanvragen en eventuele susbidies.

TrainTool-programma's voor het onderwijs

Veel zelf doen of alles uitbesteden? Snel aan de slag of een programma helemaal op maat? Bekijk welke keuzes je kunt maken als je kiest voor werken met TrainTool.

Bekijk de mogelijkheden

Download de brochure met alle informatie op een rij

Edu TrainTool Brochure Laat je gegevens achter en we sturen je de brochure met alle informatie. Je kunt het formulier ook gebruiken om direct een vraag te stellen. We werken samen met vrijwel alle universiteiten in Nederland, de meeste hogescholen en steeds meer mbo's. De kans is dus groot dat we ook al actief zijn in jouw organisatie. We verbinden je graag.