Betere gespreksvaardigheden voor iedereen. 

 

Dat is onze missie. Want betere gesprekken leiden tot meer begrip voor elkaar, minder misverstanden en een prettiger contact tussen mensen. En dat zie je direct terug in het resultaat van de organisatie. 

Specialist in gesprekken

Faculty of Skills is een trainingsbureau gespecialiseerd in communicatieve vaardigheden. Wij vinden dat de training en ontwikkeling daarvan beter en anders moet. Daarom hebben we onze eigen software TrainTool ontwikkeld: een online tool waarmee je gesprekken kunt oefenen in online video-rollenspellen. TrainTool wordt gebruikt in organisaties en door studenten in het hoger onderwijs.

Bovenop TrainTool maken we inspirerende live trainingen, krijgen deelnemers feedback van onze coaches en maken we ontwikkelprogramma’s van A tot Z. 

Website 2022 (2)

Het gaat om het resultaat

We hebben een frisse kijk op skills-training en dagen onszelf en jou uit om ideeën om te zetten in echte actie. 

Ambitieus

Onze ambities liggen hoog. Wij weten dat we de levens kunnen van heel veel mensen veranderen als ze hun gespreksvaardigheden verbeteren. Voor minder doen we het niet. 

Eigenwijs

We zijn eigenwijs. We weten wat wel en wat niet werkt en delen die kennis graag met jou. We zijn altijd te porren voor een interessant experiment. 

No-nonsense

Aan de bak! Wil je resultaat, dan moet je het gewoon dóen. Bij ons ben je aan het verkeerde adres als je houdt van gebakken lucht en opgeklopte hippe termen. 

Betrokken

We houden alle ballen in de lucht. Met onze klanten en opdrachtgevers, als collega's onder elkaar en met de wereld om ons heen. Betrokkenheid staat voorop.

Sinds 2012

Faculty of Skills is opgericht door Marijn de Geus en Peter van der Reijden en bestaat sinds 2012. Het team bestaat uit ongeveer 30 mensen, aangevuld met freelancers en externe specialisten. Het kantoor zit in Utrecht.

Bekijk wat we doen en met wie we werken.

Over Faculty
  1. Home
  2.    |   
  3. NL
  4.    |   
  5. Over