Tarieven

Voor blended leertrajecten, online training of assesments

Vraag nu een offerte aan

Trainingen op maat

Trainingen van Faculty of Skills zijn maatwerk. Op basis van de ontwikkelvraag wordt het programma vormgegeven en bepalen we de optimale blended learning aanpak. Een online training of assessment in TrainTool is de basis. Een blended leertraject zorgt voor betere participatie, een hoger leerrendement en nog grotere tevredenheid. Onze trainingen worden al jaren ingezet bij grote organisaties, profit en non-profit.

Voor educatieve instellingen (bijvoorbeeld universiteiten en hogescholen) gelden anderen arrangementen. Heb je interesse en werk je bij een educatieve instelling? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

Online assessment Online training Blended leertraject
  Toets online communicatieve vaardigheden van grote groepen deelnemers. Verbeter communicatieve vaardigheden met online videorollenspellen en meet het verschil. Optimaal resultaat door de combinatie van live sessies en online oefenen.
Doorlooptijd deelnemer

1 tot 1,5 uur

2 tot 9 uur
verspreid over 1 tot 3 maanden

10 tot 25 uur
verspreid over 3 tot 6 maanden

TrainTool software

✔️

✔️

✔️

Klassikale training

-

-

✔️

Deze resultaten kun je verwachten

Participatie 80%+
Tevredenheid 85%+
Meetbaar vaardigheidsniveau

Participatie 80%+
Tevredenheid 85%+
Vaardigheidsniveau +20%
Meetbare gedragsverandering

Participatie 90%+
Tevredenheid 95%+
Beoordeling trainers: 9,1
Vaardigheidsniveau +30%
Meetbare gedragsverandering

Eenmalige kosten maatwerk

€ 5.000 - 8.000 

€ 12.000 - 33.000

 € 15.000 - 37.000

Per deelnemer

€ 75 - 250

€ 100 - 350

€ 250 - 800

 

Meer over online assessment

Meer over online training Meer over blended leertraject
 
De genoemde trajecten en indicatieve prijzen zijn gebaseerd op de hieronder getoonde leerpaden. We maken altijd een oplossing op maat.

Vraag nu een offerte aan

Download de folder met tarieven (PDF)

Online assessment

Online assessment

Actuele status in kaart

Met een online assessment met video rollenspellen worden de communicatieve vaardigheden van de deelnemers getoetst. In een persoonlijk feedbackrapport lezen de deelnemers wat al goed gaat en wat er beter kan. De resultaten worden besproken in een coach call, zodat de deelnemer nog gerichter vervolgstappen kan zetten.

Online training

1

Online oefenen met video rollenspellen

Een online leertraject begint met een online assessment aan de hand waarvan de deelnemers gericht hun vaardigheden kunnen verbeteren. Met rollenspellen van herkenbare praktijksituaties oefenen ze hun communicatie. Feedback van professionele coaches ondersteunt het veranderproces.

Blended leertraject

3-1

De optimale combinatie van online oefenen en klassikaal beleven

In een blended leertraject trappen we af met een gezamenlijke kick-off waarin aandacht is voor aanleiding, motivatie en groepsdynamiek. Deelnemers doorlopen voorafgaand aan deze bijeenkomst een online scan. Vervolgens volgt iedereen een passend leerpad. Eventueel zijn er nog vaker live-trainingsdagen. Het traject wordt afgesloten met inzicht in de resultaten in de vorm van een rapport, en eventueel een certificaat.

Efficiënt voor grote groepen deelnemers

Kosten per deelnemer dalen

tarieven-fos-grafiek-1
Trainingen van Faculty of Skills zijn door de inzet van onze software TrainTool bij uitstek geschikt voor grote groepen deelnemers. Het programma wordt voor iedere training  op maat ontwikkeld. Daarna dalen de kosten per deelnemer. Met een grotere groep worden de kosten per deelnemer lager en stijgt het effect op de organisatie.
 
 
 

Eerst uitproberen?

Leuk, wij houden ook van experimenteren. We bedenken samen een zinvolle pilot zodat je kunt ontdekken of onze trainingsoplossingen passen bij jouw plannen en doelgroep. Uiteraard tegen een passend tarief.

Neem vrijblijvend contact op

Iedere organisatie en iedere leer- en ontwikkelvraag is anders. Wil je meer weten, of misschien eerst beginnen met een pilot? We zijn benieuwd naar jouw plannen!

Vraag nu een offerte aan

Download de folder met tarieven (PDF)