Feedback geven en ontvangen

Maak positieve impact met feedback

NL leert door

Ontwikkel nu de skills voor jouw toekomst. Volg nu kosteloos een training t.w.v. € 675.

Direct inschrijven

In het kort

  • feedback geven en ontvangen volgens het 4G-model
  • geschikt voor iedereen, van managers tot de werkvloer
  • met actieve begeleiding van je eigen coach
  • training in de innovatieve en prijswinnende software TrainTool

Informatie aanvragen

Verbeter de samenwerking en verhoog je werkplezier

Feedback geven en ontvangen is onmisbaar als je met elkaar samenwerkt. Als feedback op een constructieve manier wordt gegeven, haal je het beste in elkaar naar boven. Zinvolle feedback, in de vorm van positieve feedback of opbouwende kritiek, is gericht op veranderbaar gedrag. De ander kan jouw feedback gebruiken om zijn of haar werkwijze of houding te verbeteren. Er zijn diverse technieken om feedback op een zo prettig en leerzaam mogelijke manier te geven en te ontvangen. Het werkplezier wordt verhoogd, de samenwerking
verbetert en de productiviteit stijgt.

Na afloop van de training:

  • Kun je positieve en opbouwende feedback constructief en respectvol verwoorden
  • Ben je staat om feedback open te ontvangen en dit verder te bespreken

Jouw coach

Deze training volg je individueel, maar niet alleen. Je wordt direct bij de start in contact gebracht met jouw persoonlijke coach die je door het programma heen helpt. Je begint met een telefonisch intakegesprek met hem of haar, waarin jullie samen vaststellen waar je precies aan gaat werken en hoe je dat de komende weken gaan doen.

 
Meer over je coach

TrainTool

Om je vaardigheden te ontwikkelen maak je gebruik van TrainTool. Dat is een innovatieve tool die je kunt gebruiken op je eigen laptop, smartphone of tablet. Op meerdere momenten gedurende een aantal weken ga je in video rollenspellen reageren op situaties. Je neemt jezelf op, kijkt je beelden terug en je coach geeft feedback op jouw video’s. Zo kun je echt goed oefenen met de vaardigheden.

 

Live roleplay

Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden onder de knie hebt, plan je een live online roleplay in. Dat is een live rollenspel met een acteur via een videoverbinding. Zo kun je heel realistisch oefenen met een situatie die je lastig vindt. Dit wordt een uitdagend, maar heel leerzaam gesprek. Natuurlijk krijg je feedback, tips en adviezen van je coach. Ook bespreken jullie hoe je in de praktijk gaat oefenen.

 

Follow-up

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe vaardigheden ook echt gaat toepassen, neemt je coach na een aantal weken nog eens contact met je op om te horen hoe het gaat.

 

Praktisch

  • Tijdsduur: 16 uur verspreid over een periode van in totaal 12 weken
  • Locatie: waar het jou uitkomt
  • Benodigdheden: computer met webcam, tablet of smartphone
  • Training t.w.v. € 675 kosteloos te volgen vanuit de regeling NL leert door

Meer weten of direct inschrijven?

Als je eerst meer wil weten kun je informatie aanvragen

Direct inschrijven

Ook voor teams

De training Feedback geven volgens het 4G Model is ook beschikbaar voor teams! Lees meer over onze incompany en maatwerkoplossing. 

Feedback geven volgens het 4G Model voor teams