Assistent to consultants (PA)

Verantwoordelijkheid en veel leren

  • Minimaal 4 dagen per week
  • hbo werk- en denkniveau
  • Reageer uiterlijk 16 februari

 

 

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Je hebt zin in een baan waar je nauw met anderen samenwerkt, maar ook duidelijk je eigen taken hebt die je op kantoor in Utrecht of op je thuiswerkplek kunt uitvoeren. Dingen uitzoeken en doortastend regelen zit in je bloed en je werkt graag met moderne middelen en softwaretools. Je hebt daarbij een hoge kwaliteitsstandaard en vindt het leuk om richting anderen, intern en extern, je werk zorgvuldig en ook vlot te doen. Je ambitie is om niet alleen het bedrijf maar ook jezelf te blijven verbeteren. Je wordt blij van werken bij een jonge en moderne organisatie met positieve en kritische mensen die blijven ondernemen en innoveren.

Dan is dit jouw kans!

Faculty of Skills is het modernste trainingsbureau van Nederland en succesvol in diverse sectoren, waaronder het onderwijs. Bij de meeste Nederlandse universiteiten en veel hbo-opleidingen worden onze online programma’s ingezet. Om nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen, ook in het buitenland, hebben onze consultants contact met docenten en management van de instellingen. Via telefoon, video-calls, live-afspraken en (online) events worden mogelijkheden en ideeën uitgewisseld. Om die momenten te organiseren en waardevol te laten zijn en op te volgen, hebben we een nieuwe collega nodig, hopelijk kan en wil jij dat zijn!

Uiteraard zorgen we dat je goed op de hoogte bent van onze proposities: wat we doen, voor wie we werken en waardoor we succesvol zijn. In jouw baan doe je onder andere deskresearch om relevante onderwerpen en contactpersonen in het onderwijs op de radar te krijgen. Nieuwe contacten benaderen we met waardevolle informatie. Deze inhoudelijke stijl komt terug in de mailberichten en andersoortige contacten die jij legt en voorbereidt. De consultant voert de gesprekken over content en de methode, doet de demo’s en zorgt dat samenwerkingen tot stand worden gebracht. Jij helpt op de achtergrond door afspraken te maken, zaken online klaar te zetten en opvolgacties te plannen. In het voor- en najaar organiseren we events en ook die vergen organisatie die jij voor een belangrijk deel voor je rekening neemt. Je werkt met softwaretools (o.a. ons customer relations systeem) waardoor je werk efficiënt, ordelijk en inzichtelijk is en we data hebben die ons werk weer slimmer kunnen maken.

Wie we zoeken

  • Je past bij de cultuur van onze organisatie. Dat betekent dat je collegiaal bent, houdt van gezelligheid en het leuk vindt om mee te denken en jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Voor de contacten met relaties is het belangrijk dat je foutloos Nederlands schrijft en Engels op een voldoende niveau beheerst.

  • Je maakt je (nieuwe) softwareprogramma’s snel eigen en bent handig met online tools om informatie te verwerken.

  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en je weet (zeker in geschreven tekst) de juiste toon aan te slaan.

  • Je precieze vooropleiding is niet zo belangrijk, maar je kunt je meten aan een gemiddeld hbo werk- en denkniveau. Mogelijk is dit je eerste echte baan.

  • Je wilt 80-100% werken. Door het soort werk is continuïteit relevant, fijn als je minimaal 4 dagen per week bereikbaar bent.

Wat we bieden

Je kunt hopelijk snel beginnen en dat kan ook vanuit huis zijn zolang de regels dat vereisen. Na corona is een aantal dagen per week op kantoor wel zo leuk en handig. Je wordt deel van ons team en spreekt je collega’s regelmatig. De nadruk binnen ons bedrijf ligt op vrijheid, verantwoordelijkheid en veel leren. Er is een goede balans tussen hard werken en een informele sfeer. Misschien vind je dit werk jarenlang leuk, maar het kan ook zijn dat je een ambitie ontwikkelt richting een consultants rol of meer de projectmanagement kant op. Daarover raken we na enige tijd vanzelf in gesprek. Als bruto maandsalaris fulltime denken wij tussen de € 2000 (starter) en € 2300 (werkervaring) per maand.

Solliciteren

Als je enthousiast bent geworden, ontvangen we je reactie graag uiterlijk 16 februari. Mail je cv en een motivatie naar rinke.perizonius@faculty.nl. We geloven in wederzijdse selectie en geven je graag de ruimte om te kijken of ons bedrijf en deze baan bij je past.

Heb je vragen over de vacature die niet kunnen wachten tot een eventueel gesprek? Dan kan je contact opnemen met de CEO met wie je ook zult gaan samenwerken: Marijn de Geus (marijn.degeus@faculty.nl).

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een ongewoon test- en trainingsbureau. Niet voor niets staat obsessie voor verbetering in ons logo. Dat gaat over het verbeteren van skills van elke deelnemer door inzicht en oefening. Het gaat ook over onze aanpak. Deze stellen we voortdurend ter discussie en waar het beter kan, voeren we dat door. Dat kan gaan over content, nieuwe interventies of slimmere implementatie. Intussen werkt het development-team in samenwerking met klanten en universiteiten dagelijks aan nog knappere software inclusief toekomstgerichte experimenten die onze verbeelding soms te boven gaan. Er worden bijna jaarlijks vakprijzen gewonnen. Faculty of Skills is lid van beroepsorganisatie NRTO, ISO 27001 gecertificeerd en sinds kort ook certified B Corp.

Faculty of Skills is een van de grootste aanbieders van trainingen en skill-tests van Nederland. Al jaren wordt er intensief samengewerkt met klanten als ABN Amro, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten, hogescholen en verschillende ROC’s. Door de corona crisis hebben sommige klanten trajecten gepauzeerd maar is er vooral meer werk gekomen mede door onze ervaring en aanbod met online training en proposities voor de onderwijsmarkt. Ons team is groep van ca. 25 hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen; waaronder trainers, acteurs en coaches. Ook na corona zullen we de beste mix vinden tussen werken en samenwerken vanuit huis en ons kantoor in Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.