Junior business developer

Verantwoordelijkheid en veel leren

  • Minimaal 4 dagen per week
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Reageer uiterlijk 1 augustus

 

 

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Je hebt een bedrijfskundige opleiding gedaan (hbo/wo) of in een andere studie een goede indruk gekregen van wat er bij komt kijken om markten te bewerken. Onze inhoudelijke en innovatieve propositie spreekt je aan. Zaken slim uitzoeken en doortastend regelen zit in je bloed. Je werkt graag met softwaretools om het werk makkelijker te maken. Je ambitie is om niet alleen het bedrijf maar ook jezelf te blijven verbeteren. Je wordt blij van werken bij een jonge organisatie met positieve en kritische mensen die blijven ondernemen en innoveren.

Dan is dit jouw kans!

Faculty of Skills is het modernste trainingsbedrijf van Nederland en succesvol in diverse sectoren. We zijn onder andere actief in het onderwijs en daar gaat deze baan over. Bij de meeste Nederlandse universiteiten en veel hbo-opleidingen worden onze online programma’s ingezet en we richten ons nu ook op het buitenland. Het is essentieel om in deelmarkten te weten wat de behoefte is: welke onderwerpen zijn gewild, is er een lesmethode waar we bij willen aansluiten, in welke talen wil men de content? Dat is het soort informatie die jij verzamelt, ophaalt en intern deelt.

Daarnaast zijn we in contact met de juiste docenten en management van de instellingen zodat we samenwerkingen tot stand kunnen brengen. Via telefoon, video-calls, live-afspraken en (online) events worden mogelijkheden en ideeën uitgewisseld. In jouw baan doe je research naar contactpersonen en regel je dat er afspraken komen. Je werkt nauw samen met consultants en projectmanagers. Je zult in korte tijd veel leren en interessante werkervaring opdoen die je helpt bij een volgende carrièrestap. Als dit bij jou past is denkbaar dat je zelf steeds meer naar buiten treedt en in ca. een jaar doorgroeit naar een rol als junior consultant.

Wie we zoeken

  • Je past bij de cultuur van onze organisatie. Dat betekent dat je collegiaal bent, houdt van gezelligheid en het leuk vindt om mee te denken en jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Voor de contacten met relaties is het belangrijk dat je foutloos Nederlands schrijft en Engels op een voldoende niveau beheerst.

  • Je maakt je (nieuwe) softwareprogramma’s snel eigen en bent handig met online tools om informatie te verwerken.

  • Nieuwe contacten benaderen we altijd met interessante onderzoeksvragen en waardevolle informatie; doordat dit ook bij jou past, ben je voor ons en onze relaties een serieuze gesprekspartner.

  • Je hebt een hbo/wo opleiding afgerond en 0-2 jaar werkervaring.

  • Door het soort werk is continuïteit relevant, fijn als je minimaal 4 dagen per week wilt werken.

Wat we bieden

Je kunt hopelijk snel beginnen en dat kan ook vanuit huis zijn zolang de regels dat vereisen. Na corona is een aantal dagen per week op kantoor wel zo leuk en handig. Je wordt deel van ons team en spreekt je collega’s regelmatig. De nadruk binnen ons bedrijf ligt op vrijheid, verantwoordelijkheid en veel leren. Er is een goede balans tussen hard werken en een informele sfeer.

Solliciteren

Als je enthousiast bent geworden, ontvangen we je reactie graag uiterlijk 1 augustus. Mail je cv en een motivatie naar rinke.perizonius@faculty.nl. We geloven in wederzijdse selectie en geven je graag de ruimte om te kijken of ons bedrijf en deze baan bij je past.

Heb je vragen over de vacature die niet kunnen wachten tot een eventueel gesprek? Dan kan je contact opnemen met de CEO met wie je ook zult gaan samenwerken: Marijn de Geus (marijn.degeus@faculty.nl).

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een ongewoon test- en trainingsbureau. Niet voor niets staat obsessie voor verbetering in ons logo. Dat gaat over het verbeteren van skills van elke deelnemer door inzicht en oefening. Het gaat ook over onze aanpak. Deze stellen we voortdurend ter discussie en waar het beter kan, voeren we dat door. Dat kan gaan over content, nieuwe interventies of slimmere implementatie. Intussen werkt het development-team in samenwerking met klanten en universiteiten dagelijks aan nog knappere software inclusief toekomstgerichte experimenten die onze verbeelding soms te boven gaan. Er worden bijna jaarlijks vakprijzen gewonnen. Faculty of Skills is lid van beroepsorganisatie NRTO, ISO 27001 gecertificeerd en sinds kort ook certified B Corp.

Faculty of Skills is een van de grootste aanbieders van trainingen en skill-tests van Nederland. Al jaren wordt er intensief samengewerkt met klanten als ABN Amro, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten, hogescholen en verschillende ROC’s. Door de corona crisis hebben sommige klanten trajecten gepauzeerd maar is er vooral meer werk gekomen mede door onze ervaring en aanbod met online training en proposities voor de onderwijsmarkt. Ons team is groep van ca. 25 hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen; waaronder trainers, acteurs en coaches. Ook na corona zullen we de beste mix vinden tussen werken en samenwerken vanuit huis en ons kantoor in Utrecht

Laatst gewijzigd op: 19 juli

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.