Junior Learning Designer

Trainingsprogramma's schrijven

 • 0-2 jaar werkervaring
 • 28 uur per week
 • reageer uiterlijk 26 januari

Wij zijn op zoek naar een junior Learning Designer die ons team komt versterken. Heb jij recentelijk je masteropleiding binnen sociale of geesteswetenschappen afgerond en wil je je graag ontwikkelen in Learning Design? Lees dan verder.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Faculty of Skills. We ontwikkelen blended trainingsprogramma’s over communicatieve vaardigheden. Studenten en medewerkers van commerciële en publieke organisaties kunnen via onze tool bijvoorbeeld hun klantvriendelijkheid, presentatievaardigheden, sollicitatiegesprekken en andere soft skills trainen met behulp van Video Role Plays in TrainTool. Daarnaast is een live trainingsdag ook vaak onderdeel van het programma. 

Wat ga jij doen?

Als Learning Designer schrijf je pakkende trainingsprogramma’s. Dit doe je binnen ons didactisch model waarin naast theorie en voorbeelden, het oefenen centraal staat. De input hiervoor krijg je door je te verdiepen in het onderwerp en de uitkomsten uit de designsessie met de opdrachtgever/ betrokken docenten. Op termijn zul je deze sessies ook zelf leiden. Daarnaast denk je mee over de live-elementen en ben je hierover in gesprek met trainers. Door de inzet van bewezen theorie, herkenbare casuïstiek en een goede opbouw, zijn de hoge reviews van deelnemers ook jouw verdiensten. Je helpt hiermee honderden, soms duizenden mensen hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Jij:

 • hebt een masteropleiding bij voorkeur in de sociale of geesteswetenschappen afgerond (bijvoorbeeld onderwijskunde);
 • hebt 0-2 jaar werkervaring;
 • hebt een vlotte pen en vindt het ook leuk om te schrijven; 
 • schrijft foutloos Nederlands en het is een pré als je Engels dat ook is;
 • bent analytisch en kan goed grote lijnen vertalen naar concrete oefeningen;
 • kunt je makkelijk inleven in diverse doelgroepen en jouw teksten hierop aanpassen;
 • bent communicatief vaardig;
 • bent 28 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Je kan bij ons rekenen op goede begeleiding en veel verantwoordelijkheid, zodat je jezelf kunt ontwikkelen in het Learning Design (tot medior). Je salaris wordt vastgesteld op basis van je ervaring en ligt tussen de 1900 en 2200 euro (op basis van 1 FTE) per maand.

Proces

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV voor 27 januari 2021 naar rinke.perizonius@faculty.nl. Een onderdeel van de sollicitatie is een assessment met praktijkopdrachten.

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. 

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een ongewoon test- en trainingsbureau. Niet voor niets staat obsessie voor verbetering in ons logo. Dat gaat over het verbeteren van skills van elke deelnemer door inzicht en oefening. Het gaat ook over onze aanpak. Deze stellen we voortdurend ter discussie en waar het beter kan, voeren we dat door. Dat kan gaan over content, nieuwe interventies of slimmere implementatie. Intussen werkt het development-team in samenwerking met klanten en universiteiten dagelijks aan nog knappere software inclusief toekomstgerichte experimenten die onze verbeelding soms te boven gaan. Er worden bijna jaarlijks vakprijzen gewonnen. Faculty of Skills is lid van beroepsorganisatie NRTO, ISO 27001 gecertificeerd en sinds kort ook BCorp certified.

Faculty of Skills is een van de grootste aanbieders van trainingen en skill-tests van Nederland. Al jaren wordt er intensief samengewerkt met klanten als ABN Amro, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten en verschillende hogescholen. Door de coronacrisis hebben sommige klanten trajecten gepauzeerd maar is er vooral meer werk gekomen mede door onze ervaring en aanbod met online training en proposities voor de onderwijsmarkt. Ons team is groep van ca. 25  hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen. Ook na corona zullen we de beste mix vinden tussen werken en samenwerken vanuit huis en ons kantoor in Utrecht. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heb je al meer ervaring?

We zoeken ook freelance Learning Designers met meer ervaring.