Junior Projectmanager

In het Educatieteam

 • 0-2 jaar werkervaring
 • 32-40 uur per week
 • Salarisindicatie € 2200 per maand (bij 40 uur p/w)
 • Reageer uiterlijk 10 oktober

Een geweldig leuke baan voor iemand met 0-2 jaar werkervaring. Je werkt in een kennisintensieve omgeving met leuke collega’s en klanten. Ben jij iemand met sterke skills op de terreinen planning, organisatie en communicatie? En een afgeronde wo/hbo opleiding en interesse in het leren en ontwikkelen op een innovatieve manier? Lees dan gauw verder. 

Wie zijn wij

Faculty of Skills is het modernste trainingsbedrijf van Nederland en succesvol in diverse sectoren. We zijn onder andere actief in het onderwijs en daar gaat deze baan over. Bij de meeste Nederlandse universiteiten en veel hbo-opleidingen worden onze online programma’s ingezet. We richten ons nu ook op het mbo en het buitenland. Alles draait op onze eigen software TrainTool en met content die wij samen met docenten ontwikkelen. De onderwerpen zijn vaak domeinspecifiek zoals: medische gespreksvoering, academisch presenteren, juridisch adviseren. Het gaat jaarlijks om vele duizenden studenten en tientallen docenten. Met de docenten hebben we een continue werkrelatie die gaat over de inhoud van de programma’s, de implementatie van de programma’s in het lesplan en natuurlijk over de voortgang zoals die tot uitdrukking komt in waardering, participatie, effectiviteit en het delen van kennis en ervaring.

Wat ga jij doen?

Als Junior Projectmanager maak je, samen met je collega-projectmanagers en de consultants, deel uit van het Educatieteam van Faculty of Skills. Je werkt in verschillende projecten in het onderwijs met zowel inhoudelijke als administratieve taken. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is zorgen dat processen soepel verlopen door klantfocus en professionaliteit. Een gemiddelde werkdag kan gevuld zijn met de volgende taken:

 • In overleg met projectmanagers pro-actief benaderen van docenten om hen te ondersteunen en te adviseren bij de implementatie van TrainTool in het onderwijs
 • Docenten helpen bij het aanpassen van bestaande programma’s zodat deze beter aansluiten bij hun onderwijs.
 • Studenten voor de start van een nieuw programma inschrijven op het online platform.
 • Monitoren en rapporteren over de voortgang van de lopende programma’s.
 • Samen met de collega projectmanagers en de docenten gebruikte programma’s evalueren en eventuele aanpassingsvoorstellen verwerken.
 • Binnenkomende vragen van docenten en opleidingsmanagers  beantwoorden.

Je werkt nauw samen met andere teams binnen het bedrijf, zoals onze studio, software, support en sales. Op termijn krijg je je eigen klanten voor wie jij dan het eerste aanspreekpunt bent. Kortom: een super leuke en veelzijdige functie!

Wie we zoeken

Hopelijk kan jij dit wensenlijstje afvinken:

 • Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond (bij voorkeur op het gebied van educatie, gedrag, taal of communicatie) en hebt 0 tot 2 jaar werkervaring.
 • Je bent pro-actief, betrouwbaar, organisatorisch sterk en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je hebt oog voor detail en werkt secuur.
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en goed Engels.
 • Je bent handig met software/ict.
 • Je weet wanneer je iemand beter telefonisch kan spreken dan mailen.
 • Je hebt interesse in de ontwikkeling van soft skills en blended learning.

Wat we bieden

Per direct: een gave baan in Utrecht voor 32 - 40 uur per week. Samenwerken met (vooral jonge) mensen die veel plezier hebben in hun werk en er echt voor gaan, hard werken in een informele setting. Doorgroeien naar verdieping of verbreding van je taken en werken aan toffe projecten voor mooie klanten. De nadruk binnen ons bedrijf ligt op vrijheid, verantwoordelijkheid nemen en veel leren. Wij zijn continu op zoek naar verbetering en ontwikkeling. Samen vinden we de juiste balans tussen thuiswerken en samenwerken op ons kantoor. We houden allemaal van een praatje, we zijn tenslotte een trainingsbureau voor soft skills! Het salaris wordt vastgesteld afhankelijk van ervaring en is maximaal € 2200 euro per maand bij 40 uur per week.

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar/hun leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Solliciteren

Als de baan je aanspreekt en je jezelf herkent in het omschreven plaatje, ontvangen we graag uiterlijk 10 oktober 2021 je reactie. Mail je cv en een motivatie naar rinke.perizonius@faculty.nl.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een full service, blended trainingsbureau met een focus op enerzijds onderwijsprojecten en anderzijds commerciële en communicatieve vaardigheden in het bedrijfsleven.

Waar het gaat om onderwijs bieden we universiteiten, hogescholen en mbo’s zowel maatwerk programma’s als klant en klare trainingsprogramma’s, die ontwikkeld zijn in samenwerking met docenten en experts. Ook werken wij samen met uitgevers om naast (studie)boeken over communicatieve vaardigheden, oefenprogramma’s over die vaardigheden aan te bieden. Meer dan 90% van de studenten is tevreden met onze programma’s en meer dan 60% geeft ons zelfs een 8 of hoger! Met onze methodevideo introduceren we graag TrainTool bij je. Via deze video krijg je een beeld van wat studenten en docenten van TrainTool vinden.

Gewijzigd op: 20 augustus 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.