Junior Projectmanager Trainingen

Veel leren met verantwoordelijkheid en vrijheid

 • 32-40 uur per week
 • hbo/wo
 • Salarisindicatie €2000 - €2200 per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • Reageer uiterlijk 10 december

Niemand zal als kind hebben gedacht: later word ik (junior)projectmanager. En toch kan dit een droombaan zijn, zeker bij ons. Als je een organisatietalent bent, het “vak” wil leren, intellectueel wil worden uitgedaagd en aan teamspirit veel ontleent en dat ook brengt. Dan moesten we elkaar maar eens snel ontmoeten.

Faculty of Skills is een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf in Utrecht (maar we werken nu natuurlijk vooral vanuit huis). We bouwen, implementeren en verzorgen trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden (soft skills). Hierbij maken we gebruik van onze innovatieve software TrainTool, waarmee vaardigheden online worden geoefend en getoetst. Maar ook live elementen en personal coaching zijn onderdeel van onze propositie.

Ter uitbreiding van ons Account Succes team zijn we op zoek naar een nieuwe junior projectmanager. Als junior ondersteun jij de senior projectmanager in de projectorganisatie, planning, implementatie en rapportages vanaf het moment dat er een akkoord is voor een programma. Vanaf het eerste begin wordt jij bij het project betrokken om te snappen welke belangen er spelen en wat de verwachtingen zijn. Veel regelen, plannen en prettig samenwerken met de projectmanager, onze collega’s van sales, finance, support en interne/externe trainers & coaches.

Wat houdt junior projectmanager bij Faculty of Skills in?

 • Je bent ondersteunend aan de projectmanager in projectorganisatie, klantcontact en rapportages, zoals: 
  • Verantwoordelijk voor het regelen en inplannen van coaches en trainers
  • Communiceren met onze klant over planning van live sessies
  • Locaties regelen en trainers informeren
  • Overeenkomsten met trainers/coaches maken en zorgen dat deze worden ondertekend en geadministreerd
  • Eindrapportages voor onze klant
 • Je krijgt bij ons als junior ook al snel eindverantwoordelijkheid over projecten waarin we bestaande trainingen aanbieden.
 • Kritische zin, leren en verbeteren zit in ons dna en ook jij kijkt verder dan de huidige stand van zaken. Je hebt ideeën bij hoe het een volgende keer beter kan en krijgt de ruimte om dit uit te voeren.
 • Je bent ondersteunend en uitvoerend bij meerdere projecten betrokken. Het ene project start net op, voor de andere is er een draaidag gepland en de volgende zit bijvoorbeeld in de evaluatiefase.

Wie we zoeken

 • Je hebt de competenties die passend zijn voor een (junior)projectmanager bij Faculty of Skills: proactief, verantwoordelijk, klantgericht, plannen en organiseren
 • Je hebt HBO/WO denkniveau
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring, oog voor detail en werkt secuur.
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en goed Engels
 • Je vindt makkelijk je weg met software systemen
 • Je woont bij voorkeur in (omgeving) Utrecht.

Wat we bieden

Per z.s.m.: een gave baan in Utrecht voor 32 tot 40 uur per week.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op vrijheid, verantwoordelijkheid nemen en veel leren. Er is een goede balans tussen hard werken en een informele sfeer. Je gaat werken aan toffe projecten voor mooie klanten en er zijn mogelijkheden om door te groeien naar verdieping of verbreding van je taken.

Wij bieden jou een marktconform salaris, 30 vakantiedagen, opleidingsbudget en goede aanvullende voorwaarden als je bij ons komt werken. 

Solliciteren

Als je enthousiast bent geworden, ontvangen we je reactie graag uiterlijk 10 december. Mail je cv en een motivatie naar rinke.perizonius@faculty.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken en een capaciteitentest.

Heb je vragen over de vacature die niet kunnen wachten tot een gesprek? Dan kan je contact opnemen met Marc Verhulst: marc.verhulst@faculty.nl.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een ongewoon test- en trainingsbureau. Niet voor niets staat obsessie voor verbetering in ons logo. Dat gaat over het verbeteren van skills van elke deelnemer door inzicht en oefening. Het gaat ook over onze aanpak. Deze stellen we voortdurend ter discussie en waar het beter kan, voeren we dat door. Dat kan gaan over content, nieuwe interventies of slimmere implementatie. Intussen werkt het development-team in samenwerking met klanten en universiteiten dagelijks aan nog knappere software inclusief toekomstgerichte experimenten die onze verbeelding soms te boven gaan. Er worden bijna jaarlijks vakprijzen gewonnen. Faculty of Skills draagt het keurmerk van beroepsorganisatie NRTO, is ISO 27001 gecertificeerd en sinds kort ook B Corp certified.

Faculty of Skills is een van de grootste aanbieders van trainingen en skill-tests van Nederland. Al jaren wordt er intensief samengewerkt met klanten als ABN Amro, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten en verschillende hogescholen.

Tijdens de coronacrisis hebben sommige klanten trajecten gepauzeerd maar is er vooral meer werk gekomen mede door onze ervaring en aanbod met online training en ook door proposities voor de onderwijsmarkt. Ons bedrijf telt ca. 25 hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen. Ook na corona zullen we de beste mix vinden tussen werken en samenwerken vanuit huis en ons kantoor in Utrecht.

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.