Projectmanager Trainingen

Vrijheid, verantwoordelijkheid en veel leren

 • 32-40 uur per week
 • HBO/WO
 • Reageer uiterlijk 4 januari

Niemand zal als kind hebben gedacht: later word ik projectmanager. En toch kan dit een droombaan zijn, zeker bij ons. Als je een organisatietalent bent die ook intellectueel wil worden uitgedaagd en aan teamspirit veel ontleent en dat ook brengt. Dan moesten we elkaar maar eens snel ontmoeten.

Faculty of Skills is een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf in Utrecht (maar we werken nu natuurlijk vooral vanuit huis). We bouwen, implementeren en verzorgen trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden (soft skills). Hierbij maken we gebruik van onze innovatieve software TrainTool, waarmee vaardigheden online worden geoefend en getoetst. Maar ook live elementen en personal coaching zijn onderdeel van onze propositie.

Ter uitbreiding van ons Account Succes team zijn we op zoek naar een nieuwe projectmanager. Nadat er een akkoord is voor een programma is er van alles te doen qua productie, planning, implementatie etc. En ook in de uitvoering is de projectmanager in charge om processen te managen, problemen op te lossen (en te voorkomen). Veel regelen, improviseren en prettig samenwerken met specialisten intern en extern, collega’s van sales, finance, support en eigenlijk vooral met de klant die daarvoor vaak veel waardering zal geven.

Wat houdt projectmanager bij Faculty of Skills in?

 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en hierbij is de sales consultant jouw sparringpartner en werk je samen met een projectmedewerker.
 • Je bent proactief in het adviseren van de klant om de implementatie optimaal te laten verlopen, soms voel je jezelf een halve consultant.
 • Je bewaakt de planning en begeleidt een soepel proces, zowel voor het projectteam als voor de klant.
 • Tijdens de draaidagen (we maken veel video’s met uitleg en om mee te oefenen) regisseer je en bewaak je de kwaliteit en de fit met het beoogde programma.
 • Kritische zin, leren en verbeteren zit in ons dna en ook jij kijkt verder dan de huidige stand van zaken. Je hebt ideeën bij hoe het een volgende keer beter kan en pakt de ruimte om dit uit te voeren.
 • Je hebt meerdere projecten onder je hoede. Het ene project start net op, voor de andere is er een draaidag gepland en de volgende zit bijvoorbeeld in de evaluatiefase.

Wie we zoeken

 • Je hebt de competenties die passend zijn voor een projectmanager bij Faculty of Skills: proactief, verantwoordelijk, plannen en organiseren
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding of eventueel een hbo master.
 • Je hebt ongeveer 3 jaar werkervaring in een organisatorische baan, liefst projectmanager, maar misschien heette die baan of was die baan net anders.
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en goed Engels
 • Je vindt makkelijk je weg met software systemen
 • Je woont bij voorkeur in (omgeving) Utrecht.

Wat we bieden

Per z.s.m.: een gave baan in Utrecht voor 32 tot 40 uur per week.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op vrijheid, verantwoordelijkheid nemen en veel leren. Er is een goede balans tussen hard werken en een informele sfeer. Je gaat werken aan toffe projecten voor mooie klanten en er zijn mogelijkheden om door te groeien naar verdieping of verbreding van je taken.

Solliciteren

Als je enthousiast bent geworden, ontvangen we je reactie graag uiterlijk 4 januari. Mail je cv en een motivatie naar rinke.perizonius@faculty.nl.
Heb je vragen over de vacature die niet kunnen wachten tot een gesprek? Dan kan je contact opnemen met Tamara Mesman: tamara.mesman@faculty.nl

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een ongewoon test- en trainingsbureau. Niet voor niets staat obsessie voor verbetering in ons logo. Dat gaat over het verbeteren van skills van elke deelnemer door inzicht en oefening. Het gaat ook over onze aanpak. Deze stellen we voortdurend ter discussie en waar het beter kan, voeren we dat door. Dat kan gaan over content, nieuwe interventies of slimmere implementatie. Intussen werkt het development-team in samenwerking met klanten en universiteiten dagelijks aan nog knappere software inclusief toekomstgerichte experimenten die onze verbeelding soms te boven gaan. Er worden bijna jaarlijks vakprijzen gewonnen. Faculty of Skills draagt het keurmerk van beroepsorganisatie NRTO, is ISO 27001 gecertificeerd en sinds kort ook B Corp certified.

Faculty of Skills is een van de grootste aanbieders van trainingen en skill-tests van Nederland. Al jaren wordt er intensief samengewerkt met klanten als ABN Amro, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als buitenlandse universiteiten en verschillende hogescholen.

Door de coronacrisis hebben sommige klanten trajecten gepauzeerd maar is er vooral meer werk gekomen mede door onze ervaring en aanbod met online training en ook door proposities voor de onderwijsmarkt. Ons bedrijf telt ca. 25 hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen. Ook na corona zullen we de beste mix vinden tussen werken en samenwerken vanuit huis en ons kantoor in Utrecht.

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.