Verbeter je soft skills en word succesvoller
in je werk

Voer betere gesprekken

Zo werkt het

Bekijk onze trainingen
  • Online oefenen
  • Met persoonlijke coach
  • Uitdagend en realistisch
  • Theoretisch onderbouwd
  • Bewezen methode

Je communicatie maakt het verschil

Wat je ook wilt bereiken op je werk, de manier waarop je communiceert heeft ontzettend veel invloed. Gelukkig kun je die vaardigheden zelf, thuis, oefenen en verbeteren. Neem de touwtjes in handen en train jezelf om betere gesprekken te voeren. 

Daarom Faculty of Skills

Leren door doen

Betere gesprekken voeren op je werk. Dat leer je niet door erover te lezen, maar door het te doen. 

Op jouw voorwaarden

Met TrainTool oefen je waar en wanneer je maar wil, op je telefoon, tablet of laptop. Je hoeft dus niet naar een cursus in een zaaltje.

Persoonlijke coaching voor iedereen

Je krijgt feedback en tips van een van onze coaches, of van onze AI-coach Alix. Deelnemers waarderen onze coaches met een 8.7.

Hoge reviews

Deelnemers aan onze trainingen zijn supertevreden. Op Springest krijgen onze trainingen gemiddeld een 8.6. 

Personal training bij Faculty of Skills

Als je kiest voor personal training bij Faculty of Skills ga je heel veel oefenen, in gesprek met je persoonlijke coach en kom je in actie in een live online roleplay met een professionele acteur. 

Welke skill ga jij leren?
HubSpot Video

Efficiënt én effectief in het onderwijs

Direct aan de slag met de meestgevraagde vaardigheden in het mbo, hbo en universitair onderwijs. 

TrainTool in het onderwijs

Faculty Library

Kant-en-klare programma's voor het onderwijs.

Bekijk de programma's

140.000+ mensen getraind

Faculty of Skills is een trainingsbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van gespreksvaardigheden. We zijn ook de makers van TrainTool, een unieke online tool waarmee je skills kunt oefenen in online video roleplays. Ons doel is om jou als ambitieuze professional beter te laten communiceren op de werkvloer. Zo heb je meer impact, bereik je sneller je doelen en kun je goed samenwerken met iedereen die je tegenkomt.

ABN logo 500_250
ns 50x120
KLM logo 500_250
aon 50x120
radboud uni logo nbg
HvA algemeen
Rabobank300
Hanzehogeschool logo 240-160
WUR logo 500_250

Grote groepen, persoonlijk getraind

Unieke software

Ons team van developers en learning specialisten werkt continu aan nieuwe toepassingen die TrainTool nog beter, completer en gebruiksvriendelijker maken. TrainTool is een unieke oplossing in de markt.

Dit is TrainTool

Incompany & maatwerk

Blended trainingsprogramma's voor grote groepen deelnemers, mét persoonlijke coaching. Met content op maat, gemaakt door onze deskundige Learning Designers. Tot in de puntjes verzorgd van de eerste designsessie tot de slotevaluatie.

Voor organisaties

Groot in het onderwijs

Ieder jaar volgen tienduizenden studenten in het mbo, hbo en aan universiteiten onze programma’s. Studenten en docenten noemen TrainTool een ideale online aanvulling op het onderwijs. Efficiënt en effectief. 

TrainTool in het onderwijs

Alix: feedback door artificial intelligence

Inhoudelijke feedback op wát er gezegd wordt, 24/7, realtime en met tevreden deelnemers. Alix is de enige in toepassing van AI in een trainingsoplossing die dat voor elkaar krijgt.

Maak kennis met Alix

In samenwerking met onze klanten

Faculty of Skills werkt al jaren samen met mooie organisaties als ABN AMRO, KLM, de Nederlandse Spoorwegen, Zilveren Kruis, de ANWB, Intergamma en nog vele anderen. 

Bekijk de case studies

94% tevreden deelnemers

Leereffect staat voorop, maar dan volgt al heel snel de tevredenheid van de deelnemers. Vrijwel alle deelnemers zijn tevreden over de training die ze bij ons gevolgd hebben.