Tevredenheid onder studenten opnieuw toegenomen

Geschreven door Henrieke Graven | 26 augustus 2021

Van de studenten die een TrainTool-programma gevolgd hebben, is 90% tevreden. En niet alleen studenten zijn te spreken over TrainTool: docenten geven een gemiddelde waardering van 8.4. Dit blijkt uit de cijfers over het collegejaar 2020-2021.

Weer meer deelnemers 

In het afgelopen collegejaar hebben 11.840 studenten een TrainTool-programma gevolgd. Dat zijn er weer meer dan vorig collegejaar. Het totaal aantal studenten dat een TrainTool-programma heeft gevolgd is opgelopen tot ruim 48.000. 

Verdere groei in mbo en hbo

In het universitair onderwijs wordt TrainTool al jaren ingezet voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, bijvoorbeeld basisgespreksvaardigheden voor studenten Psychologie aan Maastricht University. Ook op steeds meer mbo's en het gros van de Nederlandse hogescholen maken docenten hun onderwijs efficiënter en effectiever door TrainTool-programma's te integreren. Docenten kiezen bijvoorbeeld een kant-en-klaar programma uit de Faculty Library, of voor een van de titels van Boom uitgevers, met een bijbehorend TrainTool-programma. 

Infographic Edu 2020-2021

Ook van start met TrainTool?

Edu TrainTool BrochureIn deze brochure vind je alles wat je als docent moet weten over TrainTool. Bijvoorbeeld over de keuze voor een maatwerkprogramma, of een programma uit de Faculty Library. Ook tarieven, veelgestelde vragen en onze samenwerking met Boom uitgevers komen aan bod. Download de brochure hier.