TrainTool in het onderwijs

10.000+ studenten oefenen jaarlijks in TrainTool

Voor mbo, hogescholen en universitair onderwijs

Online vaardigheden oefenen

In TrainTool oefenen en verbeteren studenten van alle niveaus hun communicatieve vaardigheden. Door de online video roleplays slim te integreren in het curriculum wordt het onderwijs een stuk effectiever. Studenten kunnen kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk online oefenen met situaties die aansluiten bij hun belevingswereld. Dat doen ze individueel, in een veilige leeromgeving, maar mét peer-feedback en een review door de docent. TrainTool is de ideale aanvulling op online en offline onderwijs.

HubSpot Video

Faculty Library

Kant-en-klare programma's over tientallen onderwerpen. 

Bekijk de programma's

Efficiënt én effectief onderwijs

Ieder jaar doorlopen meer dan tienduizend studenten aan universiteiten, hogescholen en op mbo's de programma's in TrainTool. Doordat studenten de vaardigheden online oefenen ontstaat in colleges, practica en andere face-to-facebijeenkomsten meer ruimte voor verdieping.

Impact op het onderwijs
Radboud logo 500_250
Hanzehogeschool_logo_gold
WUR logo 500_150
Universiteit Utrecht logo 500_250
HvA algemeen
Maastricht_University 150-50
HAN logo
Windesheim Logo

Kies uit de Faculty Library of ga voor maatwerk

Als je aan de slag wilt met TrainTool in jouw onderwijs bepaal je zelf wat jij doet, en wat wij doen. Zo kun je ervoor kiezen een programma uit onze Faculty Library in te zetten, kunnen we rollenspellen op maat maken voor jouw lesprogramma, of kun je de video’s laten ontwikkelen door jullie interne media-afdeling. In alle gevallen staan wij je bij met onze inhoudelijke én technische expertise om de implementatie soepel te laten verlopen.

Alle opties op een rij

Veelgestelde vragen

Van belastingadvies tot gespreksvaardigheden voor dierenartsen, tienduizenden studenten in binnen- en buitenland hebben TrainTool-programma’s gevolgd. We durven inmiddels wel te stellen dat we precies weten wat je wel en niet moet doen om met TrainTool van jouw onderwijsprogramma een succes te maken. 

Bekijk de TrainTool FAQ

Tarieven

TrainTool is een kostenefficiënte oplossing voor alle vormen van onderwijs. De kosten van een TrainTool-programma zijn opgebouwd uit eenmalige ontwikkelkosten en kosten per deelnemer. Door licenties grootschalig in te kopen, worden de kosten per deelnemer lager. 

Lees meer over de opbouw van de tarieven

Download de brochure met alle informatie op een rij

Edu TrainTool Brochure Laat je gegevens achter en we sturen je de brochure met alle informatie. Je kunt het formulier ook gebruiken om direct een vraag te stellen. We werken samen met vrijwel alle universiteiten in Nederland, de meeste hogescholen en steeds meer mbo's. De kans is dus groot dat we ook al actief zijn in jouw organisatie. We verbinden je graag.