TrainTool in het onderwijs

Ontwikkel de communicatieve vaardigheden van studenten in mbo, hbo en universitaire opleidingen

In TrainTool oefenen en verbeteren studenten van alle niveaus hun communicatieve vaardigheden. Door de online video roleplays slim te integreren in het curriculum wordt het onderwijs een stuk effectiever. Studenten kunnen kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk online oefenen met situaties die aansluiten bij hun belevingswereld. Dat doen ze individueel, in een veilige leeromgeving, maar mét peer-feedback en een review door de docent.

 

17 & 19 november online demo TrainTool in het onderwijs

Inclusief ervaringen van collega-docenten Meld je gratis aan

10.000+ studenten oefenen jaarlijks in TrainTool

Efficiënt én effectief onderwijs

Ieder jaar doorlopen meer dan tienduizend studenten aan universiteiten, hogescholen en op mbo's de programma's in TrainTool. Doordat studenten de vaardigheden online oefenen ontstaat in colleges, practica en andere face-to-facebijeenkomsten meer ruimte voor verdieping.

Impact op het onderwijs
Logos edu

Kies uit de Faculty Library of ga voor maatwerk

Als je aan de slag wilt met TrainTool in jouw onderwijs bepaal je zelf wat jij doet, en wat wij doen. Zo kun je ervoor kiezen een programma uit onze Faculty Library in te zetten, kunnen we rollenspellen op maat maken voor jouw lesprogramma, of kun je de video’s laten ontwikkelen door jullie interne media-afdeling. In alle gevallen staan wij je bij met onze inhoudelijke én technische expertise om de implementatie soepel te laten verlopen.

Alle opties op een rij

Veelgestelde vragen

Untitled design-3

Van belastingadvies tot gespreksvaardigheden voor dierenartsen, tienduizenden studenten in binnen- en buitenland hebben TrainTool-programma’s gevolgd. We durven inmiddels wel te stellen dat we precies weten wat je wel en niet moet doen om met TrainTool van jouw onderwijsprogramma een succes te maken. 

Bekijk de TrainTool FAQ

Tarieven

TrainTool is een kostenefficiënte oplossing voor alle vormen van onderwijs. De kosten van een TrainTool-programma zijn opgebouwd uit eenmalige ontwikkelkosten en kosten per deelnemer. Door licenties grootschalig in te kopen, worden de kosten per deelnemer lager. 

Lees meer over de opbouw van de tarieven

Verder praten?

We zijn benieuwd naar je plannen

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

We werken samen met vrijwel alle universiteiten in Nederland, de meeste hogescholen en steeds meer mbo's. De kans is dus groot dat we ook al actief zijn in jouw organisatie. We verbinden je graag.