Hé Sustainability Professional!
Volg nu een workshop voor € 123 (i.p.v. € 399)

Verbeter je skills  |  Ontmoet vakgenoten  |  Maak meer impact

Onze workshops

  • zitten bomvol actie en inspiratie;
  • geven jou praktische handvatten om effectiever te communiceren
  • worden gemiddeld gewaardeerd met een 9,1
    (check FeedbackCompany.nl)
  • zijn gericht op doen!
  •  kosten in plaats van € 399 nu € 123 (excl. btw)
  •  
Screenshot 2024-03-21 at 15.24.52

“Inspirerend, het was allesbehalve saai en ik heb er morgen écht wat aan.”

 

Waarom we dit doen

  • Wij zien de duurzame transitie als de grootste uitdaging van deze tijd en daarmee sustainability professionals als de hedendaagse superhelden! Wij zijn jouw ondersteunende sidekick. 

Daarom lanceren we 2 september een nieuw merk dat zich volledig richt op de professionals die werken aan de duurzame transitie. Want hoewel we met Faculty of Skills al 12 jaar werkend Nederland trainen met een gemiddeld reviewcijfer van 9,1 verdient dit een nieuw verhaal, een nieuw merk.

Terwijl wij aan de achterkant alle voorbereidingen daarvoor treffen, willen we we jullie al wel kennis laten maken met ons en helpen waar dat kan.

Daarom ook die belachelijke korting. Niet de reguliere € 399 (excl. btw) per persoon, maar € 123. 

  •  
Advertenties voor workshops

Trainers

sophie-rond

Sophie Kroes

Sophie is Trainer bij Faculty of Skills. Haar studie filosofie zorgt voor een kritische blik en natuurlijke interesse in ethische besluitvorming. Ze heeft een buitengewoon talent om een veilige sfeer te creëren waarin mensen zich durven open te stellen. Deze kwaliteit en haar ervaring als jobcoach, trainer en trainingsacteur maakt dat ze elke groep en deelnemer succesvol begeleidt naar het leren van nieuwe skills.

Peter saai

Peter van der Reijden

Peter is oprichter en directeur van Faculty of Skills (Bcorp). Hij heeft met honderden professionals en leidinggevenden gewerkt in organisaties variërend van startup tot multinational. Hij doet onderzoek naar bedrijfsethiek en de maatschappelijke rol van bedrijven. Hij is betrokken bij verschillende initiatieven op gebied van sociaal ondernemerschap en zit in de adviescommissie van de NRTO.

lizaklein cirkel

Liza Meuldijk

Liza is trainer en productontwikkelaar en werkt al bijna 10 jaar bij Faculty of Skills. Ze heeft meer dan 100 trainingsprogramma's geschreven, weet alles van communicatie en begeleid deelnemers op kundige wijze bij het aanleren van nieuwe skills. Daarnaast heeft ze een passie voor cultuur en muziek en is ze ook zangdocent.

thomas-rond

Thomas Verdoes

Thomas is Lead Learning Design bij Faculty of Skills. Zijn ervaring en achtergrond in communicatiewetenschappen maakt hem een expert in de ontwikkeling van live en online trainingsprogramma's. Hij heeft talloze programma's geschreven en designsessies begeleid, waarin hij precies kan achterhalen waar het pijnpunt zit voor de organisatie. Daardoor zijn zijn programma's altijd spot on, passend bij de doelgroep en context.

Nikki rond 

 

Twijfel je welke workshop bij je past?

Bel of WhatsApp Nikki.

030 - 209 20 22