HR Professionals

Screenshot 2023-10-03 at 15.05.07

Je bent werkzaam op een HR of L&D afdeling. Een groot deel van je baan bestaat uit het geven van advies over passende leeroplossingen.

Vaak komt deze vraag uit ‘de business’, van managers die willen dat hun team iets anders gaat doen. Je hebt waarschijnlijk een onderwijskundige achtergrond en een hele bak recente kennis die je graag inzet.

Toch merk je dat dat niet altijd makkelijk gaat. De wat meer senior collega’s hebben een andere communicatiestijl dan jij. Ze draaien onnodig om dingen heen of lijken een verborgen agenda te hebben.

Ook merk je soms dat de interne klant je niet altijd serieus neemt, omdat ze vragen of je leidinggevende ook naar dit advies heeft gekeken. Om nog maar te zwijgen over de complexe stakeholderdynamiek waar je je in bevindt. Heb je de interne klant helemaal overtuigd, blijkt de doelgroep eigenlijk totaal iets anders nodig te hebben

Wat je moet kunnen

Er zijn zeker een aantal vaardigheden die voor elke HR professional belangrijk zijn. Maar sommige skills maken in jouw situatie en dagelijkse werkpraktijk écht het verschil. En welke zijn dat dan? Precies. Wat JIJ nodig hebt in jouw ontwikkeling is persoonlijk en uniek voor jou. 

lizaklein cirkelWaarom je zou trainen bij Faculty of Skills?

Omdat je alleen hier wordt bijgestaan door je eigen privé trainer.

Zo werkt het

 

Voorbeeldtrajecten

section-title-shape-1
Wij helpen je ontdekken welke skills voor jóu het verschil maken. En die variëren dus per persoon, werksituatie en ervaring.
Bekijk de voorbeeldtrajecten hieronder voor een idee hoe we samen aan de slag gaan. 

 • Door mijn achtergrond als onderwijskundige heb ik veel kennis in huis en ik vind het dan ook ontzettend leuk om mensen te adviseren over de meest passende leeroplossingen. Ik ken ons aanbod van binnen en buiten, en kan ook snel de vertaalslag maken van een vraag naar een oplossing. Toch merk ik dat mijn gesprekspartners niet altijd meteen snappen wat ik bedoel en het niet altijd eens zijn met mijn oplossing. Ik vind het lastig om duidelijk uit te leggen wat ik bedoel. En twijfel of ik wel altijd goed genoeg begrijp wat precies de vraag is van de klant. Wat helpt mij hierbij?

  Luisteren en begrijpen
  Omgaan met weerstand
  Overtuigend presenteren

  Optie nemen of inschrijven | Hoe het werkt

 • In mijn baan als L&D specialist heb ik eigenlijk altijd te maken met verschillende stakeholders. Ik ben echt de schakel tussen meerdere mensen met verschillende doelen. Ik moet erachter zien te komen wat die doelen zijn om daar op in te spelen en ervoor te zorgen dat iedereen uiteindelijk tevreden is. Dat vind ik nogal een opgave, het kost tijd om iedereen te leren kennen, en vaak is die tijd er niet. Het omgaan met zoveel meningen en mijn eigen ideeën die daardoor heen spelen vind ik niet altijd makkelijk.

  Onderhandelen
  Beïnvloeden
  Luisteren en begrijpen

  Optie nemen of inschrijven | Hoe het werkt

 • Werken in een team vind ik ontzettend leuk. Ik heb zoveel inspirerende collega’s met verstand van de inhoud en van onze organisatie, daar kan ik veel van leren! Ik merk wel dat er wat efficiëntie mist. In vergaderingen gaat het voor mijn gevoel soms alle kanten op. Dan loop ik naar buiten en denk ik; wat hebben we nou eigenlijk afgesproken? Vervolgens word ik in de meeting daarop overvallen door opmerkingen als ‘maar dit zou jij toch uitzoeken’ terwijl ik dat niet scherp had. Ook merk ik dat andere collega’s niet worden aangesproken als ze deadlines missen. Ik vind het moeilijk om de verwachtingen te peilen en duidelijke afspraken te maken. Hoe ga ik hiermee om?

  Communicatiestijlen
  Luisteren en begrijpen
  SMART samenwerken

  Optie nemen of inschrijven | Hoe het werkt

 

 

Waar je voor betaalt.

section-title-shape-1

In het kort

Voor € 990,- exclusief BTW krijg je

Trainingsdag 1: Utrecht, 9:30 - 16:00, grote groep, 4 workshops 

4 privé trainingen: Online, 4x30 minuten met jouw privé trainer

Onbeperkt online modules die horen bij jouw persoonlijke trainingsplan, met slimme video rollenspellen én feedback van een AI coach

On-the-job opdrachten om alles in de praktijk te brengen 

Trainingsdag 2: Utrecht, 13:00 - 16:00, kleine groep, afsluiting & viering

Liever 8 privé trainingen? Kies dan voor Executive en betaal € 1.650.

 

In het lang

faculty-stap2-sneller-groeien-1


1.472 mensen gingen je voor

Reviews.

section-title-shape-1

10/10

Geweldige trainer die de juiste feedback geeft om beter effectief te kunnen communiceren. Video's zijn makkelijk op te nemen en de afspraken met de trainer zijn makkelijk in te plannen. De eindopdracht met de acteur is een geweldige afronding.

M. Marteros

HR professional

9/1

Sandra is een fijne trainster die veel kennis van zaken heeft. Sandra wist op een enthousiaste manier cursus te geven en was betrokken bij verbeterproces. Makkelijk en snel kunnnen schakelen.

Sven Bentum

HR professional