Betere gespreksvaardigheden voor iedereen. 

 

Dat is onze missie. Want betere gesprekken leiden tot meer begrip voor elkaar, minder misverstanden en een prettiger contact tussen mensen. En dat zie je direct terug in het resultaat van de organisatie. 

Vaardigheden voor de toekomst

Faculty of Skills is een trainingsbureau gespecialiseerd in future skills. Je leert bij ons de vaardigheden die je nodig hebt in een steeds sneller veranderende wereld. We zijn expert op het gebied van communicatie, gespreksvaardigheden, samenwerken en leidinggeven.

Voor organisaties zoals ABN AMRO, Jumbo, de Nederlandse Spoorwegen en Boels maken we al meer dan 10 jaar incompany  ontwikkeltrajecten op maat.

Lachend jonge man in cafe aan het werk

Het gaat om het resultaat

We hebben een frisse kijk op hoe je nieuwe dingen leert en dagen onszelf en jou uit om ideeën om te zetten in echte actie. 

 

 

Ambitieus

Onze ambities liggen hoog. Wij weten dat we de levens kunnen van heel veel mensen veranderen als ze maar over de juiste skills beschikken.

 

Eigenwijs

We zijn eigenwijs. We weten wat wel en wat niet werkt en delen die kennis graag met jou. We zijn altijd te porren voor een interessant experiment. 

 

No-nonsense

Aan de bak! Wil je resultaat, dan moet je het gewoon dóen. Bij ons ben je aan het verkeerde adres als je houdt van gebakken lucht en opgeklopte hippe termen. 

 

Betrokken

We houden alle ballen in de lucht. Voor  onze deelnemers en opdrachtgevers, als collega's onder elkaar en voor de wereld om ons heen. We zijn er voor je. 

 

Bianca en Henrieke

Sinds 2012

Faculty of Skills is opgericht door Marijn de Geus en Peter van der Reijden en bestaat sinds 2012. Het team bestaat uit ongeveer 30 mensen, aangevuld met freelancers en externe specialisten. Het kantoor zit in Utrecht.

Over Faculty