Professionals

faculty-celebration-day

Je bent nu een aantal jaar aan het werk, en de fase dat je een trainee was is inmiddels wel voorbij. Het gaat best lekker maar je hebt toch het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Je krijgt soms de feedback dat je niet genoeg zichtbaar bent, dat je meer van jezelf mag laten horen. Of je merkt zelf dat de communicatie in projecten wat stroef verloopt en dat je je collega’s niet in de meewerkstand krijgt. Allemaal zaken die je met effectieve communicatiestrategieën kan oplossen. Tegen welke uitdaging je ook aanloopt, wij helpen je er graag bij!

Wat je moet kunnen

Hoe lekker zou een to-do-lijstje ‘Skills voor een glansrijke carrière’ zijn? Afvinken en je hebt de succesformule ontdekt. Helaas, zo werkt het niet helemaal. 

Er zijn zeker een aantal vaardigheden die voor elke professional belangrijk zijn. Maar sommige skills maken in jouw situatie en dagelijkse werkpraktijk écht het verschil. En welke zijn dat dan? Precies. Wat JIJ nodig hebt in jouw ontwikkeling is persoonlijk en uniek voor jou. 

lizaklein cirkelWaarom je zou trainen bij Faculty of Skills?

Omdat je alleen hier wordt bijgestaan door je eigen privé trainer.

Zo werkt het

 

Voorbeeldtrajecten

section-title-shape-1
Wij helpen je ontdekken welke skills voor jóu het verschil maken. En die variëren dus per persoon, werksituatie en ervaring.
Bekijk de voorbeeldtrajecten hieronder voor een idee hoe we samen aan de slag gaan. 

 • Ik werk graag gefocust aan mijn eigen projecten. Sommige projecten doe ik samen met een collega, dan merk ik dat het soms stroef verloopt, of diegene dingen anders opvat dan ik bedoel. Ik erger me aan collega’s die zo goed lijken te weten hoe alles moet. Dat ik niet de kans krijg om iets te zeggen. Als ik mijn collega daarop aanspreek, dan mondt dat vaak uit in een ongemakkelijk gesprek met veel ruis op de lijn. Daarnaast moet ik vaak presentaties geven voor de managers, dan krijg ik vaak terug dat ik niet overtuigend genoeg vertel. Maar ik zou niet weten wat ik moet doen om dat te veranderen. 

  Luisteren en begrijpen
  Feedback geven en ontvangen
  Overtuigend presenteren

  Optie nemen of inschrijven | Hoe het werkt

 • In de projecten waar ik werk, worden vaak allerlei ideeën verzameld en dan moeten we kiezen wat we daadwerkelijk gaan uitvoeren. Er worden prioriteiten gesteld en taken verdeeld. Tijdens deze processen merk ik dat ik wel goede ideeën kan aandragen, maar dat er vervolgens prioriteit wordt gegeven aan de ideeën van anderen. Ik zie wel dat die andere collega heel handig is in het overtuigen van de rest van de groep, maar ik weet zelf niet hoe ik dat ook voor elkaar kan krijgen. Ik vind het ook spannend als iemand het niet met me eens is, want dan twijfel ik gelijk of diegene gelijk heeft. Ik zou meer invloed willen uitoefenen in deze processen en minder het gevoel te willen hebben dat ik een speelbal ben. 

  De kunst van beïnvloeden
  Onderhandelen
  Omgaan met weerstand

 • In mijn projecten werk ik altijd samen met 3 of 4 andere collega’s. Dit vind ik heel leuk, want ik denk dat je samen verder komt dan alleen. Maar het is soms ook lastig, omdat je soms met wat fellere persoonlijkheden te maken hebt die dan flink botsen. Of collega’s die gelijk op de details induiken, terwijl een ander nog in de creatieve brainstormfase zit. Ik vind het lastig om te bepalen hoe ik moet omgaan met al deze verschillende mensen. En dan hebben we in mijn team ook nog te maken met verschillende culturen. Dat is juist leuk, maar soms is het lastig peilen wat mijn collega’s precies vinden, omdat ik het idee heb dat ze daar minder open over zijn dan ik. 

  Communicatiestijlen
  Intercultureel communiceren
  Praten over inclusie

  Optie nemen of inschrijven | Hoe het werkt

 

 

Waar je voor betaalt.

section-title-shape-1

In het kort

Voor € 990,- exclusief BTW krijg je

Trainingsdag 1: Utrecht, 9:30 - 16:00, grote groep, 4 workshops 

4 privé trainingen: Online, 4x30 minuten met jouw privé trainer

Onbeperkt online modules die horen bij jouw persoonlijke trainingsplan, met slimme video rollenspellen én feedback van een AI coach

On-the-job opdrachten om alles in de praktijk te brengen 

Trainingsdag 2: Utrecht, 13:00 - 16:00, kleine groep, afsluiting & viering

Liever 8 privé trainingen? Kies dan voor Executive en betaal € 1.650.

 

In het lang

faculty-stap2-sneller-groeien-1


1.472 mensen gingen je voor

Reviews.

section-title-shape-1

10/10

Wat een goede training! Fijn dat er zo goed naar je wordt geluisterd en dat ze op die manier de juiste coach aan je koppelen. Het is wat onwennig in het begin om met filmpjes te werken en tegen je computer/laptop te praten maar het heeft mij uiteindelijk enorm geholpen! Sarah is een hele fijne coach en neemt alle tijd.

Naomi Koenz

Professional

10/10

Er wordt goed naar je geluisterd zodat de juiste coach aan je gekoppeld wordt. Vervolgens ga je aan de slag, voor mij ging dit om communiceren in verschillende stijlen. Online kreeg ik filmpjes voorgelegd, ingesproken door acteurs waarop ik online kon reageren. Zelfs online best spannend maar in een redelijk korte tijd heb ik goed kunnen oefenen, jezelf terugzien en feedback/tips krijgen van je coach. Het koste relatief dus weinig tijd, alles is duidelijk ingeregeld, je kunt het oppakken wanneer het jou uitkomt en mij heeft het geholpen.

Sandra van Dalen

Professional

9/10

Voorbeelden waren goed en herkenbaar, geen idee wat beter kan,vond dit duidelijk en goed genoeg. 1 op 1 gesprekken met de begeleider, ervaarde ik ook als een pluspunt, het rollenspel heeft voor meer begrip gezorgd in andere communicatie, wat mijn doel was om anderen te beter te begrijpen. Ik heb een beter inzicht/beeld gekregen in de communicatie stijlen en het bijbehorende gedrag

Ruben Coldrington

Professional