Keurmerken

NRTO_keurmerk

NRTO Keurmerk

Faculty of Skills is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Het NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland.

Wij conformeren ons aan de aan de door de NRTO opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. Ook zijn we via de NRTO aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een student een klacht heeft. Komen we daar samen niet uit, dan kan de klacht worden voorgelegd aan deze onafhankelijke geschillencommissie.

Screenshot 2020-09-21 at 14.11.03

ISO27001 gecertificeerd

Faculty of Skills is sinds 2015 gecertificeerd conform de ISO27001 norm (Informatiebeveiliging) voor de volgende dienstverlening:

The sales, support, development and delivery of blended training and testing. The hosting of software-as-a-service TrainTool is facilitated by a NL-based managed hosting provider.