NRTO

Faculty of Skills is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Het NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. 

Wij conformeren ons aan de aan de door de NRTO opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. Ook zijn we via de NRTO aangesloten bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een student een klacht heeft. Komen we daar samen niet uit, dan kan de klacht worden voorgelegd aan deze onafhankelijke geschillencommissie.

NRTO-keurmerk-300x300

ISO 27001 gecertficeerd

Faculty of Skills is sinds 2015 gecertificeerd conform de ISO27001 norm (Informatiebeveiliging) voor de volgende dienstverlening:

The sales, support, development and delivery of blended training and testing. The hosting of software-as-a-service TrainTool is facilitated by a NL-based managed hosting provider.

ISO gecertificeerd

Certified B Corporation®

Faculty of Skills is een Certified B Corporation®. Dat zijn bedrijven die de kracht van het ondernemen inzetten om te bouwen aan een meer inclusieve en duurzame economie. Ze voldoen aan de hoogste standaarden wat betreft sociaal en duurzaam ondernemen, transparantie en verantwoordelijkheid. 

2018-B-Corp-Logo-Black-S