SOFT SKILLS TRAINING EN COACHING VOOR JE TEAM

Teamtraining

Breng je organisatie naar het volgende level door de soft skills in je team te verbeteren.

Beter presteren door de juiste skills

Met een training van Faculty of Skills werk je heel gericht aan de prestaties van jouw team als geheel en die van de individuele leden. Denk bijvoorbeeld aan vaardigheden als effectief communiceren, feedback  geven, klantcontact en sales. Door deze vaardigheden te verbeteren werken de teamleden effectiever samen, presteren ze beter in de organisatie én bij klanten. 

Training en coaching voor je team

✓ Je hele team presteert op een gelijk, hoog niveau.

✓ Geen afleiding meer door het (groeps)proces, maar met volledige focus werken aan jullie doelen.

✓ Het team beschikt over de juiste uitrusting om overal in de organisatie optimaal te functioneren.

✓ Blijvende gedragsverandering waar de teamleden echt iets aan hebben.

Kom in contact

wouter400Bel voor een gratis adviesgesprek met +31 (0)30 8906 555. We zijn bereikbaar tussen 9:00 en 17.00 op werkdagen. Onze opleidingsadviseurs spreken je graag!


Bel voor advies

 

Verbeter deze meest gevraagde skills

Effectief Communiceren

Betere communicatie leidt tot betere resultaten. Werk aan de persoonlijke skills van teamleden, bijvoorbeeld met een training effectief communiceren.

Read more

Samenwerken en leidinggeven

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Reken voorgoed af met onderhuidse spanningen en creëer een prettige werkomgeving, bijvoorbeeld met een training feedback geven en ontvangen.

Read more

Klantcontact en sales

Hoe laat je jouw team optimaal bijdragen aan jullie doelstellingen? Maak echte toppers van je klantcontactmedewerkers en zorg dat ze saleskansen durven en kunnen grijpen.

Read more

Hoe werkt het

Onze unieke aanpak is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met blended training bij grote organisaties. Met veel praktijkgerichte oefening en feedback van experts is resultaat in de praktijk gegarandeerd. Daarnaast is onze methode ontwikkeld voor efficiëntie; al het onnodige is geschrapt.

skype_call2

Heel veel persoonlijke coaching

Door het oefenen in TrainTool te combineren met persoonlijke online coaching werken de individuele deelnemers doelgericht aan hun nieuwe vaardigheden.

Onbeperkt oefenen

Deelnemers kunnen altijd oefenen via TrainTool. On demand, op hun eigen device, ongeacht tijdstip of locatie. Laat je dus niet beperken tot een trainingsdag met rollenspellen in een zaaltje.

video_roleplay
LORP

Uit het leven gegrepen

Je team gaat aan de slag met realistische cases uit de praktijk. Precies díe lastige situaties waar ze keer op keer tegenaan lopen worden nu voor eens en voor altijd uit de wereld geholpen.

Tot de eindstreep (en verder)

De unieke software TrainTool helpt de deelnemer met slimme reminders en interacties de hele training te voltooien. De eindmeting geeft inzicht in de vooruitgang.

stok (10)

Futureproof: live en online

Met onze wortels in online leren en ontwikkelen kiezen we voor de beste vorm van blended leren die bij de huidige situatie past.

✓ Groepsbijeenkomsten kunnen fysiek of online, maar zijn altijd live en interactief.

✓ Door optimaal gebruik te maken van video zorgen we voor een persoonlijke leerervaring voor iedere deelnemer.

Vragen?

Bel voor een gratis adviesgesprek met +31 (0)30 8906 555. We zijn bereikbaar tussen 9:00 en 17.00 op werkdagen. Onze opleidingsadviseurs spreken je graag!

Bel voor advies

Online soft skills trainen doe je bij Faculty of Skills

Faculty of Skills is sinds de oprichting in 2012 koploper in de online training van soft skills. Het is het enige trainingsbureau waar je met behulp van slimme software online communicatieve vaardigheden écht oefent en verbetert. Onze eigen software TrainTool wordt door meer dan 100.000 mensen in binnen- en buitenland gebruikt.  Onze deelnemers zijn erg tevreden en waarderen de trainingsprogramma's met hoge rapportcijfers. Grote organisaties zoals ABN AMRO, de NS, Praxis, KLM, de Rabobank en vele universiteiten zetten deze manier van trainen in voor hun medewerker en studenten. De trainingsprogramma’s van Faculty of Skills zijn gewaardeerd met internationale prijzen, zoals de Learning Technologies Awards.

Trotse partner van onder andere: