Junior Sales Consultant

Voor de vlotte prater

  • 32-40 uur per week
  • Salarisindicatie € 1900-2300 per maand (bij 40 uur p/w)
  • Reageer uiterlijk 26 juli

 

 

Word jij enthousiast van jezelf en anderen ontwikkelen? En geloof jij ook in de toegevoegde waarde van een goed gesprek?

Wie zijn wij

Wij zijn Faculty of Skills, het modernste trainingsbureau van Nederland. Hier werk je met een enthousiaste groep mensen aan onze missie om professionals beter te laten communiceren.

Wat ga jij doen?

De Junior Salesconsultant is een echte duizendpoot in ons salesteam. Je ondersteunt de Senior Salesconsultants. Je bereidt afspraken voor met klanten en deinst er ook niet voor terug zelf de telefoon te pakken om een klant te spreken. Om nieuwe contacten aan ons te binden organiseer je events. In ons CRM-systeem Hubspot houd jij overzicht van alles wat we doen en of dat bijdraagt aan onze doelen.

Jij

  • jij bent een vlotte prater en weet snel verbinding te maken met nieuwe contacten
  • je houdt wel van een uitdaging en geeft niet snel op
  • je vindt het heerlijk je eigen agenda te bepalen en verliest het commerciële aspect nooit uit het oog
  • je houdt makkelijk overzicht over je werk en ziet altijd kansen om iets beter te doen
  • je hebt zin om te leren en gaat er voor de volle 100 % voor
  • je hebt een opleiding Commerciële economie, HR of opleidingskunde afgerond (HBO/WO)
  • gaat starten op de arbeidsmarkt (met een geweldige functie binnen ons toffe team)

Wat we bieden

Je kunt bij ons rekenen op veel eigen verantwoordelijkheid in een gezellig en betrokken team. Het salaris wordt vastgesteld afhankelijk van ervaring en ligt tussen de 1990 en 2300 euro per maand bij 40 uur per week.

Faculty of Skills wil een inclusieve organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Naast kwaliteiten, talenten en motivatie brengt iedereen ook zijn/haar/hun leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee.

Enthousiast geworden?

Reageer uiterlijk 26 juli. Stuur je cv en een motivatie naar mireille.goos@faculty.nl. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Over Faculty of Skills

Faculty of Skills is een trainingsbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. We zijn ook de makers van TrainTool, een unieke tool waarmee je skills kunt oefenen in online video rollenspellen. Het is ons doel mensen op de werkvloer beter te laten communiceren. Met meer impact, doelgericht en in een fijne samenwerking met anderen.


Samen met onze klanten, universiteiten en andere partners ontwikkelen we de training die we zelf zouden willen volgen. Dat doen we van A tot Z: van de rollenspellen voor onze trainingsprogramma’s, tot de oefensoftware en onze innovatieve AI-toepassing Alix voor realtime coachfeedback.
Met 20.000 deelnemers in 2020 zijn we stiekem een van de grootste trainingsbureaus van Nederland. Maar wat ons vooral trots maakt is dat onze deelnemers blij worden van onze trainingen: 94% van de deelnemers is tevreden.


We werken al jaren samen met klanten als ABN AMRO, Aon, het RIVM, Nederlandse Spoorwegen, Praxis en het Rode Kruis. Daarnaast werken we voor zowel Nederlandse als onderwijsinstellingen. Onze projecten vallen regelmatig in de prijzen, zoals bij de prestigieuze Learning Technologies Awards. Ons team is een groep van ca. 25 hoogopgeleide, gemotiveerde mensen en een flexibele schil van ca. 50 personen. We zoeken continue naar de beste balans tussen thuis- en op kantoor werken.
Faculty of Skills draagt het keurmerk van beroepsorganisatie NRTO, is ISO 27001 gecertificeerd en een Certified B Corporation.

Geplaatst op: 5 juli 2021

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.