• Seminar Gespreksvaardigheden van de toekomst

Futureproof: gespreksvaardigheden van de toekomst

Faculty of Skills organiseert op dinsdag 11 oktober met en voor relaties het seminar Futureproof: gespreksvaardigheden van de toekomst.
    • Mag ik ook leren? 7 tips om motivatie in online training te bevorderen

Als je nadenkt over het aanbieden van online of blended training, is motivatie een belangrijk thema. Hoe zorg je dat een deelnemer aan een training elke week wil inloggen?
    • Twee vrouwen serieus in gesprek

Ken de 3 luisterintenties

Om echt goed te kunnen luisteren moet je de 3 luister-intenties kennen. We lichten ze toe aan de hand van het boek Socrates op Sneakers van Elke Wiss.
    • Socratisch gesprek

Het socratisch gesprek: de basis

In de aanloop naar de online talk van Elke Wiss (Socrates op Sneakers) bij Faculty of Skills geven we je een inleiding in denken en vragen stellen als Socrates.
    • Vrouw aan het werk achter een laptop

Besteed je STAP-budget slim bij Faculty of Skills

Faculty of Skills is een van de geselecteerde aanbieders waar je kosteloos een training kunt volgen met je STAP-budget.
    • Learning Provider of the Year 2022

Finalist Learning Provider of the Year

Faculty of Skills staat op de shortlist voor de titel Learning Provider of the Year bij de uitreiking van de Learning Awards 2022.
    • Hybride leiderschap

Leiderschap in Het Corporate Brein

In Het Corporate Brein schetst organisatiepsycholoog Kilian Wawoe de kaders voor hybride samenwerken. Wij lichten 5 van zijn adviezen aan leidinggevenden uit.
    • Een man en een vrouw lachend in gesprek

Inclusieve communicatie: het waarom en hoe

Gebruik communicatie om jouw organisatie inclusiever te maken. In dit artikel lichten we de begrippen diversiteit en inclusie toe en krijg je concrete tips.
    • B Corp Faculty of Skills

Hieraan kun je zien dat we het B Corp-keurmerk verdienen

Faculty of Skills is 1 jaar B corp en daar zijn we trots op! In dit artikel lees je 6 punten waaraan je kunt zien dat we de titel verdienen.
    • Online talk Peter Blangé

Nu terugkijken: online talk met Peter Blangé

Je kunt de online talk met oud-volleyballer en voormalig bondscoach over coaching op het werk nu terugkijken. Meld je ook vast aan voor de volgende online talk!
    2.    |
    3. NL